Sevilla'da büyük kriz! Bütün oyuncular satılığa çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Sevillada büyük kriz Bütün oyuncular satılığa çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2023 07:00

UEFA Avrupa Ligi'ni 7. kez kazanan Sevilla, maddi kriz sebebiyle kadrosundaki bütün oyuncuları satışa çıkardı.

Haberin Devamı

Avrupa Ligi’ni yedinci kez kazanarak bu alanda kendisine ait rekoru geliştiren, bu sayede Şampiyonlar Ligi vizesi de alan Sevilla’da yine de yüzler gülmüyor. Çok büyük bir maddi krizin eşiğinde olan ve yaklaşık 90 milyon Euro’luk borç yükü altında ezilen kulüp radikal bir karar aldı. İspanyol temsilcisi kadrosunda bulunan tüm oyuncuları satışa çıkardı ve uygun teklif gelmesi durumunda her oyuncuyu verebileceğini duyurdu.

Amaç çok oyuncu satmak

Marca’nın haberine göre kulüp başkanı Jose Castro Carmona oyuncuların menajerlerine haber gönderip “Uygun teklifle gelirseniz gitmeniz konusunda size her türlü kolaylığı sağlarız” dedi. Kulübe yakın kaynaklara göre bir veya iki büyük satış kulübün belini doğrultması için yeterli olmayacak. Bu neenle yönetim yaz döneminde olabildiğince çok sayıda oyuncu satıp daha düşük maaşlı, bonservisi elinde isimlerle anlaşmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Şimdiden birçok talip var

Sevilla’nın oyuncularına şimdiden çok sayıda talip var... Faslı kaleci Yassine Bounou’nun Suudi Arabistan’dan ciddi taliplerinin olduğu belirtilirken Premier Lig ekipleri Manchester United ve Chelsea’nin bu oyuncuyu istediği biliniyor. Fulham da kanat oyuncusu Lucas Ocampos’un peşinde. Gonzalo Montiel, Marcos Acuna, Erik Lamela, Suso ve geçen sezon Medipol Başakşehir’de kiralık oynayan Adnan Januzaj'ın da gitmesine kesin gözle bakılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!