Şenol Güneş'ten Talisca'ya vur emri!

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşten Taliscaya vur emri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 13:46

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Advocaat’ın kendilerine karşı G.Saray derbisine benzer stratejiyle oynayacağını düşünüyor. Q7 ve Babel’le geliştirilecek kanat akınlarına özel önem veren Güneş, Talisca’ya da “Şut atmakta serbestsin” talimatı verdi.

Haberin Devamı

Başakşehir yenilgisiyle hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, evinde F.Bahçe’yi yenerek hem rakibinden Türkiye Kupası’nın rövanşını almak hem de şampiyonluk yarışında ipleri elinde tutmak istiyor.

Adana galibiyetinin ardından yaşanan rehavet havası, Başakşehir karşısındaki şok yenilgiyi getirmiş, Şenol Güneş “Benim de hatalarım var” diyerek özeleştiri yapmıştı.

Güneş hafta içi idmanlarda işleri sıkı tuttu. Futbolculara nefes aldırmayan Güneş son günlerde taktik çalışmalara ağırlık verdi. Başakşehir’in, Antalyaspor deplasmanından galibiyetle dönmesi derbinin önemini daha da artırırken, yardımcısı Tamer Tuna’yla kafa kafaya veren tecrübeli hoca F.Bahçe maçı için zafer planını da yaptı. 

BEKLERİ DE UYARDI
Advocaat’ın, aynı G.Saray karşısındaki gibi kapanıp kontralarla gol arayacağını düşünen Güneş önlemlerini aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, kanatlardan Babel ve Q7’nin geliştireceği ataklarla rakibin geniş alana yayılmasını sağlayıp hücumda gol bulmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Güneş bu sistemde Talisca’nın füzelerine çok güveniyor. Brezilyalı yıldızla özel olarak görüşen Güneş, “Kaleyi gördüğün yerden vur. Serbestsin” talimatını verdi. Talisca’nın şutlarında kaleci Volkan’dan dönen toplarda Aboubakar devreye girecek. Güneş ayrıca bekler Gökhan ve Adriano’dan akınlara destek vermelerini istedi. (Habertürk)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!