Samsunspor’a yeni sponsor

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor’a yeni sponsor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2023 17:23

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor’un yeni forma sponsoru Old Spice ve Head & Shoulders oldu.

Haberin Devamı

15 Eylül Cuma günü Yıldırım Tower’da gerçekleştirilen basın toplantısında atılan imzalar sonucunda P&G, Türkiye’de ilk defa bir futbol takımının forma sponsorluğunu üstlendi.

Şirketin Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Güzellik ve Kişisel Bakım Kategorileri Ticari Operasyonlar Kıdemli Direktörü Armağan Sünerli anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, “Samsunspor ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma, P&G adına biziler için çok önemli bir imza. Türkiye tarihimizde ilk defa bir futbol takımının forma sponsoru oluyoruz. Umarım bunun devamı da gelecektir. Türk sporunun kalkınması ve spor ülkesi olma yolunda P&G olarak desteklerimizi her zaman vermeye devam edeceğiz. Yılport Samsunspor Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım’a, yönetimine ve Samsunspor’a da Süper Lig’de başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise; “Samsun önemli bir spor şehri ve en önemli markası Samsunspor. Ülkemizin gurur kaynağı olmuş, uzun yıllar Türk futboluna hem yurtdışı başarılarıyla hem de yetiştirdiği genç sporcularla katkı sağlamış bir kulübüz. 11 yılın ardından Trendyol Süper Lig’e geri döndük ama hedeflerimiz bunun çok daha ötesinde. Sosyal sorumluk projelerimizle, gençlere ve kadınlara verdiğimiz önemle, Türk sporuna kazandırmak istediğimiz yeni sporcularla bir futbol takımından daha fazlasıyız. Bu anlayışla; bu tür anlaşmaları sponsorluktan öte, bir iş birliği olarak görüyoruz. Ortak değerleri taşıyan güçlü markalarla uzun vadeli iş birlikleri hedefliyoruz. Bugün ülke sporuna uzun yıllardır her branşta destek olan ve globalde çok önemli bir marka olan P&G ile forma sponsorluk anlaşmasını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!