Şampiyonlar Ligi'nde PSG, Bayern'i dağıttı! Akinfeev ise..

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Liginde PSG, Bayerni dağıttı Akinfeev ise..
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 23:48

Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında oynanan mücadelelerin ardından 2'nci hafta müsabakaları tamamlanmış oldu. Geceye ise PSG ve Akinfeev damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nin en beklenen karşılaşması Paris Sain Germain ile Bayern Münih arasındaydı. Paris temsilcisi evinde oynaığı mücadeleyi 3-0 kazandı.

Ev sahibi takımın gollerini 2. dakikada Dani Alves, 31'de Edinson Cavani ve 63. dakikada Neymar kaydetti. PSG bu skorla 6 puanla zirveye yerleştirken, Bavyera ekibi 3 puanla 2. sırayı aldı.

Şampiyonlar Liginde PSG, Bayerni dağıttı Akinfeev ise..

AKINFEEV'DEN İLGİNÇ REKOR

Manchester United'ın CSKA Moskova'yı 4-1 yendiği karşılaşmada ilginç bir istatistik dikkat çekti. CSKA'nın Rus file bekçisi Igor Akinfeev 2006 yılından bu yana Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 41 maçın tamamında da gol yedi.

ÇAKIR'IN MAÇINDA CHELSEA GALİP

Haberin Devamı

Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği C Grubu müsabakasında Chelsea, deplasmanda Atletico Madrid'i 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti.

Atletico Madrid'in yeni mabedi Wanda Metropolitano'da oynanan mücadelede Atletico'nun tek golü 40'ıncı dakikada Antonie Griezmann'ın penaltıdan attığı golle gelirken, Chelsea 59'da Alvaro Morata ve 90'da Michy Batshuayi'nin kaydettiği gollerle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Günün diğer sonuçlar ise şu şekilde:

A GRUBU

Basel - Benfica: 5-0

CSKA Moskova - Manchester United: 1-4

B GRUBU

Anderlecht - Celtic: 0-3

Paris Saint-Germain - Bayern Münih: 3-0

C GRUBU

Karabağ Ağdam - Roma: 1-2

Atletico Madrid - Chelsea: 1-2

D GRUBU

Juventus - Olympiakos: 2-0

Sporting Lizbon - Barcelona: 0-1

BAKMADAN GEÇME!