Rıza Çalımbay: “Cluj maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor”

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2022 13:52

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve 29 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Clinton N’Jie, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu beşinci maçında yarın oynayacakları CFR Cluj müsabakası öncesi Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay, “Bu grubun son maçlarına geldik. Herkes eşit, bu maç bizim için final maçı. Yarın ki maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyor ki Slavia Prag maçına rahat gidelim. Kendi sahamız da su. Kazanmamız gerekiyor. Bütün her şeyimizi ortaya koyarak kazanmak istiyoruz. CFR Cluj iyi bir takım. Güçlü ve fizik olarak iyi bir takım. Biz orada maçı kazandık ama çok zorlandık. Çok da iyi mücadele ettik” dedi.

“Kazanmaktan başka düşüncemiz yok”

Çalımbay, taraftar desteğiyle maçı kazanmak istediklerini belirterek, “Burada taraftarımızla ve kendi sahamız da oynuyoruz. Bunu avantaja çevirmek istiyoruz. Biz kazanırsak bu gruptan çıkacağız inşallah. Ben maalesef bu şehirde final oynayacak bir maç havası görmüyorum. Taraftarımızın mutlaka bu maça gelmesi gerekiyor. Maçı kazanmamız için sahada arkadaşlarımız her şeyi yapacak. Cluj takımına da teşekkür ediyorum. Orada çok sıkıntılı durumda maç oynadık. Kendileri bize yardım etti. Teşekkür ediyorum kendilerine. Yarın ki maçı kazanmaktan başka düşünceniz yok” diye konuştu.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay: “Cluj maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor”

Clinton N’Jie: “Elimizden gelenin en iyisini yapacağız”

N’Jie, “Öncelikle bu maçın ne kadar zor olacağını biliyoruz. Bizim için önemli bir maç olacak. Takım olarak hazırlıklarımızı yaptık ve takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Tek hedefimiz kazanmak. İlk maç zordu bizim için ama galibiyet aldık. Cluj çok iyi bir takım. Sivasspor’da çok iyi işler çıkarttı. Son 3 yıldır Sivasspor Avrupa’da gidiyor ve Türkiye kupasını kazandı. Şu sıralar zor zamanlardan geçtiğimiz bu bir gerçek. Sakat arkadaşlarımız var. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, yapmada devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Performansımız yükseliyor”

Bir gazetecinin, 'Kendi performansını nasıl buluyorsun?' şeklindeki sorusuna N’Jie, “Kamp dönemi çalışan oyuncular vardı, kampa geç gelenler de vardı. Benim de antrenman eksiğim vardı. Şuan daha çok çalışıyorum. Arkadaşlarımızla daha iyi kaynaştık. Hepimiz günden güne daha iyi oluyoruz ve performansımız yükseliyor” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!