Rivaldo'dan El Clasico skoru: 2-2

Güncelleme Tarihi:

Rivaldodan El Clasico skoru: 2-2
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 16:14

Barcelona ve Brezilya Milli Takımı’nın unutulmaz futbolcularından Rivaldo, İspanyol basınına bir röportaj verdi. Rivaldo, derbi maç, Messi, Ronaldo ve birçok konuya ilişin değerlendirmelerde bulundu. İki dünya starını değerlendirdi

Haberin Devamı

Messi ile Ronaldo hakkında konuşan Rivaldo, ”Ronaldo, Messi gibi harika bir oyuncu. Messi ile elbette samimiyim. Neler yaptıklarını biliyorum. İki se çok büyük oyuncular. Bu sene neler olacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.
“Neymar’ın Real Madrid’e gideceğini sanmıyorum”

Rivaldo, şu anda Paris Saint Germain forması giyen Neymar’ın Real Madrid’e transfer olacağı yönünde çıkan iddiaları da değerlendirdi. Unutulmaz futbolcu, “Neymar’ın PSG’de tarih yazması gerektiğini düşünmüyorum. Elbette neler olacağını görüyoruz. Ben Real Madrid’e transfer olacağını sanmıyorum” diye konuştu.

EL CLASİCO YORUMU
23 Aralık Cumartesi günü Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak dev maçı da değerlendiren Rivaldo, ”Barcelona çok iyi oynuyor. Sakin kalmaları gerekiyor. Avantajları elbette var. Beraberlik iyi olabilir. Bu maçın favorisi yok. Barcelona puan almalı. 2-2 gibi bir skor bekliyorum” dedi.

Haberin Devamı

ESKİ MAÇLAR HAKKINDA
Öte yandan önceki dönemlerdeki BarcelonaReal Madrid maçlarını anımsatan Brezilyalı eski futbolcu, “Her zaman zorlu maçlar olurdu. Hierro, Redondo gibi futbolcular sahadaydı. Her zaman zor maçlar oluyordu fakat şu an eski gibi olmadığını düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı. (Ajansspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!