Real Madrid'in kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Arda Güler Arandina-Real Madrid maçı ile bu kez ilk 11'de!

Güncelleme Tarihi:

Real Madridin kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Arda Güler Arandina-Real Madrid maçı ile bu kez ilk 11de
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2024 16:27

Real Madrid Arandina maçı ile Kral Kupası Son 32 Turu mücadelesine çıkıyor. İspanya 2. Lig'inde mücadele eden Arandina, Real Madrid'i karşısında galibiyet şansı arayacak. Hafta için Mallorca karşısında 3 puanı tek golle alan Real Madrid, Kral Kupası mücadelesinde bazı as oyuncularına forma vermeyecek. Arda Güler'in bu karşılaşmada oynayabileceğini de duyuran Carlo Ancelotti, A Milli oyuncumuza böylece ilk kez forma şansı vermiş olacak. Peki, Real Madrid'in Arandina kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Arandina-Real Madrid Kral Kupası maçı, Arda Güler için önemli bir karşılaşma olacak. Ancelotti, Kroos, Tchouameni ve Vinicius Jr.'ın kadroda yer alamayacağını açıkladı. Kupada Arandina'yla karşılaşacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler sorusunu yanıtladı. Peki, Real Madrid'in kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 

REAL MADRİD'İN KUPA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Mallorca maçında skorun da uzun süre dengede gitmesi nedeniyle Ancelotti tarafından tercih edilmeyen Arda Güler'in yarın İspanya Kral Kupası son 32 turunda oynanacak Arandina-Real Madrid maçında forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Arandina ile Real Madrid arasındaki Kral Kupası mücadelesi 6 Ocak 23:30 (yarın) oynanacak. Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

"ARDA GÜLER 11 BAŞLAYABİLİR"

Kupada Arandina'yla karşılaşacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler sorusunu yanıtladı.

Ancelotti, "Arda Güler uygun durumda, maçta oynayabilecek seçenekler arasında. İlk 11'de başlayabilir" diye konuştu.

Copa del Rey'de oynanacak maç öncesi Ancelotti, Kroos, Tchouameni ve Vinicius Jr.'ın kadroda yer alamayacağını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!