Real Madrid'de B planı devreye giriyor! Artık sahne Arda Güler'in | Barcelona'da Xavi'nin büyük piÅŸmanlığı

Güncelleme Tarihi:

Real Madridde B planı devreye giriyor Artık sahne Arda Gülerin | Barcelonada Xavinin büyük pişmanlığı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 23, 2024 18:52

La Liga devi Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in ayrılabileceği yönünde iddialar ortaya atılırken İspanyol basınından sevindiren bir haber geldi. El Clasico'da Barcelona'yı devirerek şampiyonluk yarışında puan farkını 11'e çıkaran ve Devler Ligi'nde yarı finale adını yazdıran Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin milli yıldızın yüzünü güldürecek bir karar aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Real Madrid'e transferi sonrası art arda talihsiz sakatlıklar yaşayan Arda Güler, sakatlığını atlattıktan sonra süre almakta zorluk yaşayan Arda Güler için transfer iddiaları art arda gelirken Carlo Ancelotti'nin genç yıldızı sevindirecek bir karar aldığı duyuruldu.

BARÇA'YA 11 PUAN FARK

İspanya La Liga'da en yakın takipçisi Barcelona'ya 11 puan fark atan Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde City'yi eleyerek Bayern Münih'le eşleşirken Carlo Ancelotti'nin ligin geri kalan bölümündeki maçlar için yeni bir karar aldığı belirtildi.

B PLANI DEVREDE

İspanyol basını, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin ligde geri kalan maçlarda Arda Güler'in de içinde olduğu B planını devreye soktuğunu duyurdu.

Real Madridde B planı devreye giriyor Artık sahne Arda Gülerin | Barcelonada Xavinin büyük pişmanlığı

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ ÖN PLANDA

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi penaltılar sonucunda eleyen Real Madrid, La Liga'da bitime 6 hafta kala en yakın rakibi Barcelona'yla arasındaki puan farkını 11 puan çıkarmayı başardı.

LaLiga'da şampiyonluğu çok yaklaşan Real Madrid Carlo Ancelotti'nin Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki zorlu maçlar öncesi az süre alan oyunculara yer vereceği kaydedildi.

O MAÇTA ROTASYON GELİYOR

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih ile eşleşen Real Madrid, bu zorlu karşılaşma öncesi La Liga'da Real Sociedad'a konuk olurken Alman ekibiyle oynanacak maç öncesi rotasyona gidileceği öne sürüldü.

İspanya'nın prestijli gazetelerinden AS'ın iddiasına göre; B planını devreye sokan İtalyan teknik adam, Arda Güler'in de içinde bulunduğu daha az süre alan oyunculara yer verecek.

Real Madridde B planı devreye giriyor Artık sahne Arda Gülerin | Barcelonada Xavinin büyük pişmanlığı

CARLO ANCELOTTI'NİN SÖZLERİNE YER VERİLDİ

Haberin devamında, Carlo Ancelotti'nin Barcelona maçı sonrası basın toplantısında milli futbolcu için ''Arda Güler kısa süre içerisinde oynayacağımız maçlarda süreler alacak." açıklaması yer alırken şu ifadelere yer verildi: "Sadece Eder Militao ve bir grup genç oyuncu Arda'dan daha az oynama süresine sahip. Şu an için yazın ayrılık gibi bir plan ortada yok. Ancak ayrılırsa da talipleri eksik olmayacaktır. Arda Güler'in önündeki altı sınavdan ilki deplasmanda Real Sociedad'a karşı olacak."

Haberin Devamı

REAL MADRÄ°D'Ä°N SIRASIYLA LÄ°GDE KALAN MAÇLARI:Â

33. hafta: Real Sociedad -  Real Madrid

34. hafta: Real Madrid -  Cadiz

35. hafta: Granada -  Real Madrid

36. hafta: Real Madrid   -  Alaves 

37. hafta: Villarreal -  Real Madrid

38. hafta: Real Madrid -  Real Betis

Real Madridde B planı devreye giriyor Artık sahne Arda Gülerin | Barcelonada Xavinin büyük pişmanlığı

BARCELONA'NIN ARDA GÜLER ÜZÜNTÜSÜ

Öte yandan El Clasico'da Carlo Ancelotti ile Xavi arasındaki diyaloğun konusunun milli yıldız olduğu ileri sürüldü.

İspanyol basınından Defensa Central'a göre; Xavi ile Carlo Ancelotti arasında geçen diyaloğun konusu Arda Güler'di.

Haberde Xavi'nin Arda'yı transfer edemedikleri için yaşadıkları pişmanlığı Carlo Ancelotti'ye anlattığı ifade edildi. Xavi'nin ayrıca iki takım arasındaki güç farkına da değindiği belirtildi.

Haberin Devamı

BÄ°ZDE KESÄ°N OYNARDI"

Genç teknik adamın, Ancelotti'ye, "Arda Güler bizim takımda olsaydı kesinlikle oynardı. Real Madrid'de çok fazla yıldız futbolcu var." dediği aktarıldı.

Fenerbahçe'den bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'ya çıkabilecek bir bedelle transfer edilen Arda Güler, bu sezon Real Madrid'le 7 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!