Real Madrid Gremio maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Gremio maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 16:24

Real Madrid, FİFA Dünya Kulüpler Kupası Final mücadelesinde Gremio ile karşılaşacak. Al Jazira karşısıda aldığı galibiyetle finale çıkan Real Madrid, Gremio önünde galibiyet arayacak. Peki, Real Madrid Gremio maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, mücadele hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Real Madrid Gremio maçı için geri sayım başladı. FİFA Dünya Kulüpler Kupası Final karşılaşmasında dünya futbolunun köklü kulüplerinden Real Madrid, Gremio karşısında önemli bir mücadeleye girecek. Peki, futbolseverlerin merakla beklediği Real Madrid Gremio maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek?

REAL MADRİD GREMİO MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

FİFA Dünya Kulüpler Kupası kapsamında Real Madrid, Gremio ile karşılaşacak. 16 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'da oynanacak olan mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek.

FİFA'DAN İSPANYOL FUTBOLUNA UYARI

FIFA, iç işlerine siyasi veya dışarıdan herhangi bir müdahale yapılmaması konusunda İspanya Futbol Federasyonuna (RFEF) uyarıda bulundu.

FIFA'dan yapılan açıklamada, RFEF'e, iç işlerine siyasi veya dışarıdan herhangi bir müdahale olmaması gerektiği konusunda uyarı mektubu yollandığı belirtildi. 
Açıklamada, federasyonların bağımsız koşullarda çalışmasına son derece önem verildiği vurgulanarak, "Önümüzdeki haftalarda FIFA ve UEFA gözlemcileri, Madrid'e gelerek RFEF'teki gelişmeleri yakından takip edecektir." ifadelerine yer verildi. 

Yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle temmuz ayında görevine son verilen eski RFEF Başkanı Angel Maria Villar'ın yerine, geçici olarak Juan Luis Larrea atanmıştı. 
İspanyol basınında yer alan iddialara göre RFEF'te başkanlık seçimi, İspanya'da spordan sorumlu bakanlığın isteği doğrultusunda uzun bir süredir erteleniyor. 
FIFA'nın uyarısının dikkate alınmaması halinde İspanya Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası'ndan men edilebileceği ifade ediliyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!