Rakip futbolcunun fotoğrafını beğenen Beşiktaş'ın yıldızı taraftarı isyan ettirdi!

Güncelleme Tarihi:

Rakip futbolcunun fotoğrafını beğenen Beşiktaşın yıldızı taraftarı isyan ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2021 09:39

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor'a 2-1 kaybettiği maçın ardından, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusu Fabrice N’Sakala sosyal medyadan yaptığı hareketle taraftarlar tarafından tepki gördü.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor'a sahasında 2-1 yenilerek zirve yarışında büyük yara alan Beşiktaş'ta taraftarlar, tecrübeli futbolcuya büyük tepki gösterdi.

Trabzonspor forması giyen Yusuf Sarı, mücadelenin ardından yaptığı paylaşımda, "Bravo takım! Bu şehri gururlandırmaya devam edeceğiz! Yolumuz uzun ama biz inanıyoruz! Olacak inşallah" ifadelerini kullandı. Sarı'nın bu paylaşımını, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusu Fabrice N'Sakala beğendi.

Rakip futbolcunun fotoğrafını beğenen Beşiktaşın yıldızı taraftarı isyan ettirdi

N'Sakala'nın bu beğenisine taraftarlar sert tepki gösterirken, bazı gruplar N'Sakala'nın kadro dışı bırakılması görüşünü savundu.

"KİBAR OLMAK SAYGISIZLIK DEĞİLDİR"

Haberin Devamı

N'Sakala daha sonra, şu an Trabzonspor'da oynayan Siopis'le Alanyaspor'daki günlerinden bir fotoğrafını paylaştı ve "İnsanlara, futboldan daha fazlası olduklarını hatırlatmak için tartışmaya gerek yok. Bir gün takım arkadaşı, bir gün rakip ama daima aile... Hem üzülebilirim hem de rakibime saygı duyabilirim. Kibar olmak saygısızlık değildir" mesajını yazarak eleştirilere yanıt verdi.

Rakip futbolcunun fotoğrafını beğenen Beşiktaşın yıldızı taraftarı isyan ettirdi

Öte yandan Kongolu futbolcu geçtiğimiz günlerde de “Ljajic’i özledim” paylaşımı yapmış ve yine Beşiktaş taraftarları tepki göstermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!