Rade Krunic, Fenerbahçe için gemileri yaktı! Takımın antrenmanlarına katılmıyor...

Güncelleme Tarihi:

Rade Krunic, Fenerbahçe için gemileri yaktı Takımın antrenmanlarına katılmıyor...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2024 08:30

Rade Krunic, sarı lacivertli kulübe gelmek istediğini Milan yönetimine bildirdi. Fransız ekibi Lyon’un da talip olduğu Rade Krunic, Fenerbahçe’den başka bir kulüpte oynamak istemediğini net biçimde dile getirdi. Milan’ın 5 milyon Euro istediği 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için sarı lacivertliler 3 milyon Euro teklif ederken pazarlıkların gelecek hafta içinde anlaşmayla sonuçlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de, Rade Krunic transferi ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertli kulübün her konuda anlaştığı Boşnak orta saha oyuncusu, ayrılık kararını Milan yönetimine iletti. Fenerbahçe’ye gitmek istediğini bildiren Krunic, takım antrenmanlarına katılmıyor ve tek başına çalışıyor.

Rade Krunic, Fenerbahçe için gemileri yaktı Takımın antrenmanlarına katılmıyor...

Lyon da 30 yaşındaki futbolcunun transferi için devreye girdi ancak Krunic Fenerbahçe’den başka bir kulübe gitmek istemediğini net biçimde dile getirdi. Krunic, Milan’ın ligde oynadığı son 5 maçta yedek soyunurken, İtalya Kupası’ndaki Cagliari karşılaşmasında sırtındaki ağrıları gerekçe göstererek kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

MİLAN’IN HOCASI PIOLI DE KENDİSİNDEN UMUDU KESTİ

Diğer taraftan Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli oyuncunun bonservisi için Milan ile pazarlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler 3 milyon Euro önerirken, İtalyan kulübü 5 milyon Euro talep ediyor. Pazarlıkların gelecek hafta içinde sonuçlanması bekleniyor.

Bu arada Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, Rade Krunic’in artık planlarında yer almadığını belirterek, “Krunic’in başka bir takım arıyor olması bizim için daha iyi” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise önceki gün Habertürk canlı yayınında konuyla ilgili soru üzerine, “Kendisi ve kulübüne, yazın gözden çıkardığımız rakamları verebilecek durumda değiliz. Bizim istediğimiz rakamlarda olursa, olur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!