Premier Lig'in dibindeki Sheffield, Manchester'ı konuk ediyor! Öne çıkan iddaa tahmini...

Güncelleme Tarihi:

Premier Ligin dibindeki Sheffield, Manchesterı konuk ediyor Öne çıkan iddaa tahmini...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2020 08:52

Bu sezon beklentilerin oldukça uzağında kalan Sheffield United, Bramall Lane'de deplasman fatihi Manchester United'ı konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Premier Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

SHEFFIELD UNITED

- Premier Lig'de geçtiğimiz sezonu 54 puanla 9. sırada tamamlayan ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Sheffield United, bu sezon ilk 12 maç sonunda 1 puan toplayabildi ve ligin dibine demir atmış durumda.

- Takımın sahibi Prens Abdullah, her ne şartta olursa olsun TD Chris Wilder ile yola devam edeceklerini açıkladı.

- Diz ameliyatı geçiren sol stoper Jack O'Connell ne zaman döner bilinmez, geçen yıl 6 gol atan ama bu sezon yalnızca 1 gol atabilen İskoç forvet Oliver McBurnie 4 gün önce omzundan ciddi şekilde sakatlandığı için maç saatinde hazır olması beklenmiyor.

- Wilder orta alanda "Sander Berge & Ethan Ampadu" önünde John Fleck üçlüsünden vazgeçmez. 

MANCHESTER UNITED

- Ligdeki kötü gidişatı toparlayan ancak Şampiyonlar Ligi'nden elenip Avrupa Ligi'ne geçiş yapacak olan Manchester United'da Edinson Cavani dışında önemli bir eksik göze çarpmıyor.

Haberin Devamı

- Uruguaylı forvet'in durumu maç saati netleşecek. Manchester Derbisi'nde kenardan oyuna dahil olan Anthony Martial'ın ilk 11'deki yerini geri alması bekleniyor.

- TD Ole Gunnar Solskjaer; "Üzerimde baskı hissediyorum ama bu baskıyla mücadele edebilecek biriyim. Slaven Bilic'in kovulduğunu duyduğumda üzüldüm..." dedi.

- Orta sahanın merkezinde Scott McTominay ve Fred izleyeceğiz. Paul Pogba muhtemelen yedek soyunacak.

"Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Geçen sezonun 24. haftasında Sheffield United, Manchester'ın diğer büyüğü City karşısında iyi direnmiş ama sahadan 1-0 yenilgiyle ayrılmıştı...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!