Pazarı sabırsızlıkla bekliyorum

Güncelleme Tarihi:

Pazarı sabırsızlıkla bekliyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 22:26

Tosic ve Oğuzhan ile yaşadığı gerilimler nedeniyle pazar günkü maçta tüm gözlerin üzerine çevrili olacağı Van Persie, “Kendimi iyi hissediyorum, formdayım. Kupa maçında yaşanan olumsuzluklar orada kaldı” dedi.

Haberin Devamı

DERBİ öncesi en fazla gündemde olan futbolcu kuşkusuz Fenerbahçeli Robin van Persie... Pazar günü gözler, şubat ayında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe Türkiye Kupası maçında Tosic ile yaşadığı olay nedeniyle siyah beyazlıların tepkisini çeken Hollandalı yıldızın üzerinde olacak.

Sarı lacivertli futbolcuların dünkü takım yemeğinde, Samandıra’daki görevliler ile Van Persie arasındaki mini sohbet de Hollandalı yıldızın da maçı oldukça önemsediğini gösterdi.

SAHADA OLAN SAHADA...

TECRÜBELİ yıldız, kupada kendi golüyle 1-0 kazanıp ezeli rakiplerini eledikleri maçı unutamadığını söyleyerek pazar gününe özel hazırlandığını belirtti. Kendisini çok iyi hissettiğini, formda olduğunu anlatan Van Persie, “İlk maçta her şey güzeldi. Pazar günkü maçı da sabırsızlıkla ve keyifle bekliyorum. Yine kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Van Persie, konu, kupadaki maçta gerginlik yaşadığı Oğuzhan’a geldiğinde ise farklı bir tavır sergiledi. Eliyle “Boşver” anlamına gelen bir işaret yapan Van Persie, bu konuları konuşmak istemediğini, her şeyin sahada kalması gerektiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!