Partizan hocası Zeljko Obradovic: 'Size yalvarıyorum, bunu yapmayın!'

Güncelleme Tarihi:

Partizan hocası Zeljko Obradovic: Size yalvarıyorum, bunu yapmayın
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2023 10:23

Uzun yıllar Fenerbahçe Beko'yu çalıştırmış efsane antrenör Zeljko Obradovic, Partizan taraftarına sitem etti.

Haberin Devamı

Partizan’ın başantrenörü Zeljko Obradovic, siyah-beyazlı taraftarlara rakiplerine hakaret etmemeleri ve tüm oyunculara saygı duymaları yönünde yeni bir çağrıda bulundu.

Kulüp televizyonuna konuşan Obradovic, “Hiç kimse hakkında kötü bir söz söylenmemeli. Her zaman oyunculara saygı duyulması ve maç içinde herhangi birine hakaret edilmemesi gerekli. En önemlisi, insanlar basketbol maçından zevk almalı. Durum böyle olduğunda herhangi bir sorun yaşanmaz” dedi.

Obradović, neredeyse iki yıl önce kulübe döndüğünden beri aynı çağrıyı tekrarladığını hatırlattı: “Sportmenlik dışı hareketlere her zaman tepki vereceğim. Partizan taraftarları, basketbolu gerçekten anladıkları için özel bir kitle. Ancak en önemli şeylerden biri, rakibe ve rakip taraftarlara saygıdır. Rakip takımın her taraftarının salonda rahat hissetmesi gerekir. En güzel yol bu ve Partizan maçlarında her zaman bu imaja sahip olmak istiyorum.”

Haberin Devamı

Obradović, taraftarların salona giren herkese mümkün olduğunca saygı duyması gerektiğini söyledi. Tecrübeli koç, “Taraftarların tutkularını anlıyorum, ancak bir daha yapmamaları için yalvarıyorum. Sahaya hiçbir nesne atmadan, kimseye hakaret etmeden ve salona giren her insana azami saygı göstererek tezahürat yapmak… Bu yıl ilk defa birinin salona girişinin yasaklandığını gördük. Bence yapılabilecek yaptırımların en doğrusu bu ve kimsenin böyle davranmaya hakkı yok. Oyuncular ve giriş izni olanlar dışında kimsenin sahada yeri yok. Bu çok önemli, herkes bunun farkında olmalı” dedi. (Eurohoops)

FORMULA 1'DE BU HAFTA NE OLDU?

2023 Formula 1 sezonunun ikinci yarışında damalı bayrağı ilk gören isim Sergio Perez oldu. Yarışa 15. sırada başlayan Max Verstappen ikinci olurken; Fernando Alonso, yeni takımı Aston Martin ile ikinci yarışında da podyuma çıkma başarısı gösterdi. Suudi Arabistan Grand Prix'inden öne çıkan detaylar; Gamze Türk'ün sunumu, Okay Karacan'ın yorumlarıyla Spor Arena YouTube kanalında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!