Pankartlarla ibra savaşı

Güncelleme Tarihi:

Pankartlarla ibra savaşı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 08:30

Galatasaray taraftarları, salonda tam kadro bulunan yönetime destek verdi.

Haberin Devamı

Trentino ile oynanan rövanşta Burhan Felek Salonu’nu hınca hınç dolduran sarı kırmızılılar, idari olarak ibra edilmeyen Cengiz ve yönetimine sevgi gösterilerinde bulundu.

G.SARAY’da Trentino ile oynanan Voleybol Erkekler CEV Cup finalinin rövanşında, Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, sarı kırmızılıları yalnız bırakmadı. Burhan Felek Spor Salonun’daki final mücadelesinde yaklaşık 6 bin Galatasaray taraftarı da takımlarının yanında olurken, bununla birlikte açılan pankartlar ve yapılan tezahüratlarla mali genel kurulda idari anlamda ibra edilmeyen Mustafa Cengiz ve yönetimine de destek olundu.

"Nerede kaldı vicdanınız?"

TRIBÜNLER, salona, üzerinde “Seçimle gelen seçimle gider. Nerede kaldı fikriniz, nerede kaldı vicdanınız?” ifadelerinin bulunduğu pankartlar astı. Bununla birlikte “O koltuk tapulu malınız değil, Cim Bom Bom halkındır, lisenin değil. Mekteb-i Sultani onurumuzdur, liseci zihniyet sorunumuzdur” tezahüratları yapıldı.

Haberin Devamı

Koreografi mest etti

SARI kırmızılı taraftarlar, finalde dikkat çekici bir koreografi hazırladı. “Her dalda nice kupalar” yazısıyla; G.Saray’ın 2000’de kazandığı UEFA Kupası, 2014’te kadınlar basketboldaki EuroLeague zaferi, 2016’da alınan erkekler basketbol EuroCup kupası resmedildi. Koreografinin son bölümünde de dünkü final maçına atıfta bulunulup “Zaferler senin ruhunda var” yazısı yer aldı.

Pankartlarla ibra savaşı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!