Palhinha, Cristiano Ronaldo'yu korudu! "Tüm baskıyı o üstleniyor"

Güncelleme Tarihi:

Palhinha, Cristiano Ronaldoyu korudu Tüm baskıyı o üstleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2024 10:37

Fulham'da forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu João Palhinha, Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı için öneminden bahsetti.

Haberin Devamı

A Bola'ya konuşan Fulham ve Portekiz Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu João Palhinha, Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı için önemine değindi. A Bola'ya konuşan Fulham ve Portekiz Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu João Palhinha, Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı için önemine değindi.

Portekizli yıldız, Euro 2024 ve Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martínez ile ilgili olarak şunları ifade etti: "İnsanların her zaman en yüksek beklentileri vardır. Finale çıkabilmek konusunda. Takımlar da çok iyi hazırlanacak ancak bireysel ve kolektif kaliteden bu hedefe ulaşmak için daha fazlasına sahip olduğumuzun tamamen farkındayız. Roberto Martínez ise 'yeni bir şey getirdiğini' düşünüyor. Konu futbol olduğunda, oyuncuyla olan bağlantısında bile oldukça açık bir zihne sahip. Detaylara çok önem veren bir antrenör. Ve bunun sonucu olarak da sahip olduğumuz fantastik yeterlilik ortaya çıktı."

Haberin Devamı

João Palhinha, son olarak soyunma odası içinde ve dışında Cristiano Ronaldo'nun öneminden bahsetti : "Cristiano'nun milli takımdaki rolü her zaman aynı, pratikte değişmiyor. Sahip olduğu liderlik ve ne kadar önemli olduğu. Bir yere oynamaya gittiğimizde hep şunu duyarız: 'Bu Cristiano, bu Cristiano!' Ayrıca üzerimizdeki baskının bir kısmını da alıyor çünkü tüm baskıyı üstlenen kişi Cristiano. Takım kazanamazsa her şey Cristiano'nun üzerine kalacak. Ne yazık ki ya da neyse ki durum her zaman böyle çünkü futbol bir takım işidir ve eğer takım iyi değilse Cristiano da iyi olmayacaktır. Ama onun rolü çok önemli, milli takıma geldiğinden beri hep öyleydi ve soyunma odasındaki liderliği bizim için çok önemli bir şey. Rekorları kırmasına ve mümkünse birlikte daha fazlasını başarmasına yardım etmeye devam etmeliyiz" dedi .

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!