Ozan Kabak, Liverpool'da ilk maçında ne yaptı?

Güncelleme Tarihi:

Ozan Kabak, Liverpoolda ilk maçında ne yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2021 16:49

Milli futbolcu Ozan Kabak, Liverpool formasıyla ilk maçına Leicester City karşısına çıkarken ilk yarıda gösterdiği performansla alkış aldı ancak ikinci yarıda yenilen golde büyük bir talihsizlik yaşadı.

Haberin Devamı

Liverpool'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Ozan Kabak, yeni takımıyla ilk maçına Leicester City karşısında çıktı. Liverpool'un Leicester City'e 3-1 yenildiği maçta 90 dakika forma giyen milli futbolcu, ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen takımının yediği ikinci golde kaleci Alisson ile çarpışmasıyla şanssızlık yaşadı.

İLK YARIDA GEÇİT VERMEDİ

Liverpool'da ilk maçına çıkan Ozan Kabak, Leicester City karşısında ilk yarıda %100 ikili mücadele ve %100 hava topu mücadelesi ile oynadı.

Ozan Kabak, Liverpoolda ilk maçında ne yaptı

Milli futbolcu, ilk yarıda 34 kez topla buluşurken 32 pas yaptı, 29'unda isabet sağladı. İki hava topu mücadelesi, iki de hava topu mücadelesi kazanan Ozan Kabak, 1 kez top uzaklaştırdı ve performansıyla alkış aldı.

Haberin Devamı

ALISSON İLE ÇARPIŞINCA...

Ancak ikinci yarıda işler hem Liverpool hem de Ozan Kabak adına değişti. Karşılaşmanın 81. dakikasında Liverpool savunmasının arkasına atılan topu uzaklaştırmak isteyen Alisson, topa vururken Ozan Kabak ile çarpıştı. İki futbolcunun çarpışması sonucunda boşta kalan topu Jamie Vardy boş kaleye ağlara gönderdi ve Leicester'ı öne geçiren golü kaydetti.

Alisson, geçen hafta da Manchester City karşısında hatalı bir pas vermiş ve golde büyük bir hataya yol açmıştı. Brezilyalı kaleci bu kez de Ozan Kabak ile yaşadığı anlaşmazlık ile hem takımını hem de Ozan Kabak'ı yakmış oldu.

İlk maçında büyük bir talihsizlik yaşayan Ozan Kabak, karşılaşmada %94 isabetle 43 pas atarken 3 top çaldı, 2 hava topu mücadelesinden galip geldi, 3 kez de top uzaklaştırdı.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!