Osayi-Samuel: Hocamız daha az bilgisayar oyunu oynamamızı istedi

Güncelleme Tarihi:

Osayi-Samuel: Hocamız daha az bilgisayar oyunu oynamamızı istedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2023 23:16

Hatayspor karşısındaki başarılı oyunu ve golüyle Fenerbahçe’nin galibiyetinde önemli pay sahibi olan Bright Osayi-Samuel ve Fred, maç sonrası açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Brezilyalı yıldız Fred'in performansına dikkat çeken Osayi-Samuel, “Şampiyon olmak için herkesin böyle yapması gerekiyor” dedi. İsmail Kartal ise ikinci yarıdaki futbol için, “Hiç istemediğimiz bir görüntü” ifadesini kullandı.

beIN Sports’un canlı yayınına Fred’le birlikte katılan Nijeryalı futbolcu, “Fred çok tecrübeli bir oyuncu. Dünyanın en iyi takımlarında oynadı. Saha içerisinde çok iyi bir lider. Her şeyini veriyor. Şampiyon olmak için herkesin bunu yapması gerekiyor. Hocamız bize daha az bilgisayar oyunu oynamamızı istedi. Ben de hocamın dediği gibi daha az oynayacağım, sonuçta o bizim patronumuz” dedi.

Fred ise "Osayi-Samuel iyi bir maç çıkardı, gol de attı. Defansif anlamda da çok iyiydi. Kendisini ve tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Galibiyet için çok mutluyum, yolumuza devam ediyoruz. İyi bir maç çıkardık. 3 puanı aldık, gol yemeden kazanmak isterdik. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzde uzun bir yol var. Biz bugün sadece bir adım attık. Çalışmaya ve savaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!