Obradovic: "Futbol takımı zor durumda, destek olmalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Obradovic: Futbol takımı zor durumda, destek olmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 23:50

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, kötü giden futbol takımına destek olmaya çağırdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, oyuncularını iyi basketbol için tebrik etti.

Sözlerine kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür ederek başlayan Obradovic, "Bu akşam maça iyi başlayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bana rotasyon yapma şansı sağladılar. Zor bir fikstürümüz var ve daha çok oyuncunun katkı vermesi gerekiyor. Hücumda herkes skor yapma peşindeydi ama rakibin de kolay sayı yapmasına izin verdik. Oyuncularımı iyi basketbol için tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın ligde ve Avrupa'da lider olmasına rağmen futbol takımın Akhisarspor'a yenilerek küme düşme hattına gerilediğinin hatırlatılması üzerine Obradovic, "Şu anda çok zor bir durumdalar. Bizim onlara destek olmamız, birlik olmamız gerekiyor. Hayatta her zaman böyle durumlar olabiliyor." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

YAVUZ: "BÜTÜN MAÇLARI BÖYLE OYNAMALIYIZ"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 103-86 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Hakan Yavuz, hücumda iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yavuz, "Hücumda iyi bir oyun sergiledik. Güzel bir maç oldu. Rotasyonu geniş olan bir takıma karşı iyi oynadık. THY Avrupa Ligi'nde 75 sayı yeme ortalamasıyla oynayan Fenerbahçe'ye 86 sayı attık. Bundan sonra bütün maçları böyle oynamamız gerekiyor." diye konuştu.

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!