O takım kupayı kazanırsa bakın ne giyecek? Büyük iddia...

Güncelleme Tarihi:

O takım kupayı kazanırsa bakın ne giyecek Büyük iddia...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 13:48

Gary Lineker, bir kez daha çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. 'Leicester City şampiyon olursa, yayına iç çamaşırıyla çıkarım.' dedikten sonra bu sözünü yerine getiren Lineker, bakın bu sefer ne giyecek?

Haberin Devamı

2015/16 sezonunu Leicester City şampiyon olarak tamamlamış, Gary Lineker ise şampiyonluk yarışı sırasında "Leicester City şampiyon olursa, yayına iç çamaşırıyla çıkarım." iddiasını ortaya atmıştı.

Bu sözünü, Leicester City şampiyon olunca yerine getiren ve bir sonraki sezonun ilk programına Leicester City motifli boxer şort ile çıkan Lineker, bu sefer de İngiltere'nin Rusya'da şampiyon olması halinde ne yapacağını açıkladı.

O takım kupayı kazanırsa bakın ne giyecek Büyük iddia...

Mankini giyerim!

"Kupayı kazanırsak mankini ya da ona benzer bir şey giyebilirim. Evet evet, bunu yaparım. Umrumda değil, önemli olan İngiltere'nin şampiyon olması." açıklamasını yapan Gary Lineker'in, bir öncekinden daha büyük bir risk aldığını söylemek lazım.

Haberin Devamı

Leicester City'nin şampiyon olma oranı o zamanlar yaklaşık olarak 5.000 orandan satılırken, İngiltere'nin Rusya'dan kupayla dönmesine ise 15 oran veriliyor!

Mankiniyi, Sacha Baron Cohen'in Borat karakteriyle hatırlıyoruz.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

O takım kupayı kazanırsa bakın ne giyecek Büyük iddia...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!