Nenad Bjelica'dan ilginç iddia: 'Sadece 3 teknik adamın işleri güvende'

Güncelleme Tarihi:

Nenad Bjelicadan ilginç iddia: Sadece 3 teknik adamın işleri güvende
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2023 07:00

Trabzonspor'da görevden ayrılan teknik direktör Nenad Bjelica, Hırvat basınına konuştu.

Haberin Devamı

Trabzonspor ile yollarını ayıran Nenad Bjelica, ilk açıklamasını Hırvatistan medyasından Germanijak’a yaptı. Bordo mavili kulüpten ayrıldığı için üzgün olduğunu ifade eden Bjelica, “Adana’daki mağlubiyetten sonra işbirliğinin sona ermesi sonucuna vardık. İstanbul’da kulüp başkan yardımcısı ile görüştük, şartları kabul ettik” dedi. Ayrılık sürecini anlatan Hırvat çalıştırıcı, şöyle devam etti:

ADANA DEMİR YENİLGİSİ SONRASI AYRILMA KARARI ALDIK

“Futbolda önce teknik direktörler bedel öder. 3-0 kazandığımız Beşiktaş maçında sonra büyük bir coşku vardı. Ondan sonraki Hatayspor maçında 89 dakika boyunca öndeydik ama kaybettik. Adana Demirspor yenilgisinden sonra ayrılık için el sıkıştık. Öyle bir dünya ki... Futbolda antrenörler en kolay vazgeçilenlerdir. Türkiye’de ise bu daha da hızlıdır. Yani 8 haftada 9 teknik direktör değişmiş.

Haberin Devamı

TRABZON'DAN BU ŞEKİLDE AYRILDIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM

Beşiktaş'ın teknik direktörü (Şenol Güneş), bize yenilene kadar 24 maçtır yenilmiyordu. 1-2 mağlubiyetten sonra gönderildi. Türkiye’de güvende olan teknik direktörler Galatasaray, Fenerbahçe ve Adana Demirspor’un hocaları. Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte çalışmak benim için büyük bir onurdu. Bu şekilde bittiği için çok üzgünüm ama futbol böyle. Şimdi yeni maceralara hazırım.”

RANGES'TAN TRANSFER TEKLİFİ ALDIM

Nenad Bjelica, Glasgow Rangers ile görüştüğü yolundaki iddianın sorulması üzerine, “Ayrıntılara girmek istemiyorum. Türkiye’den ayrılmam kesinleştiğinde bazı temaslarım oldu. Görüştük, konuştuk, ne olacağını göreceğiz” dedi. Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz’ın forma giydiği Rangers’ın teknik direktörlüğünü Steven Davis yapıyor. Takım ligde ilk 8 hafta sonunda lider Celtic’in 7 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Nenad Bjelicadan ilginç iddia: Sadece 3 teknik adamın işleri güvende

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!