Muslera Bayern Münih maçında bugün oynayacak mı? Muslera'nın son durumu ele alındı

Güncelleme Tarihi:

Muslera Bayern Münih maçında bugün oynayacak mı Musleranın son durumu ele alındı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2023 14:09

Muslera Bayern Münih maçında oynayacak mı sorusu, bugün oynanacak çekişmeli mücadeleye saatler kala gündemde yer alıyor. Kasımpaşa karşılaşmasında sol dirseğinden sakatlanan Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, fedakârlık yaparak yeniden formasını giymek istiyor. Peki, Muslera Bayern Münih maçında oynayacak mı? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Muslera Bayern Münih maçında oynayacak mı sorusu taraftarların gündeminde yer alıyor. Süper Lig'in 11. haftasında, Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta sol dirseğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Fernando Muslera, kısa sürede sahalara dönme planı yapıyor.

Daha önce de ayağındaki kırığa rağmen 3 ay gibi kısa bir sürede sahalara dönen Uruguaylı file bekçisinin, erkenden formasına kavuşmak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.

MUSLERA BAYERN MÜNİH MAÇINDA OYNAYABİLİR Mİ?

Galatasaray’da, önceki gün oynanan Kasımpaşa maçında sol kolundan sakatlanan Fernando Muslera’nın durumu netleşti...

Karşılaşmanın ikinci yarısında aldığı darbe sonucu sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve saha içerisinde çıkığı yerine oturtulduktan sonra 60. dakikada oyunu terk eden Uruguaylı kaleci, dün sponsor hastane Medicana’da detaylı kontrolden geçirildi.

Haberin Devamı

Kontrollerin ardından yapılan açıklamada, “Muslera’nın tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır. Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır” bilgisi verildi. Fernando Muslera’nın çarşamba günü Bayern Münih ile oynanacak maçta forma giymesi beklenmiyor.

 

BAKMADAN GEÇME!