Muleka'nın golleriyle 90 bin 989 TL kazandı! Misli'de Şampiyon Oran'la enfes iddaa kuponu yakaladı...

Güncelleme Tarihi:

Mulekanın golleriyle 90 bin 989 TL kazandı Mislide Şampiyon Oranla enfes iddaa kuponu yakaladı...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2024 00:15

Bir Misli üyesi Beşiktaş gerideyken siyah-beyazlı ekibe güvenerek 9.32 oranıyla “Beşiktaş kazanır” tercihine oynadı. 90 bin 989 TL kazandı! İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Misli üyeleri, paylaştıkları muhteşem kuponlarla hem kazanıyor hem kazandırıyor.

Bir Misli üyesi kuponunda oldukça yüksek oranlı tercihlere yer verdi.

Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Ayrıca normalin üzerinde oranlarla ek kazanç elde edebileceğiniz “Şampiyon Oranlar” artık Misli’de…

Karşılıklı gol var seçimlerinde yanılmadı…

Misli üyesi, kuponunda yer alan 4 maçtan 3’üne “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” veya “Karşılıklı Gol Var” tercihlerinde bulundu. Portekiz Kupası’nda V. Guimaraes – Gil Vicente karşılaşmasına “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” tercihinde bulunan üye için maç tam da istediği gibi gitti. Ev sahibi ilk 11 dakikada bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Konuk ekip de 37. dakikada rakibine cevap verdi. İki takımın da ilk yarı gol atmasıyla Misli üyesi bu maçta 2.75’lik iyi bir oran tutturdu.

Haberin Devamı

Bir diğer Portekiz Kupası maçında ise üye, Vizela – Benfica mücadelesine “Karşılıklı Gol Var” oynadı. 90 dakika sonunda iki takımın da skor üretmesi yeterli olacaktı. Benfica ilk yarıyı deplasmanda 0-1 önde kapattı, 65. dakikada ise farkı 2’ye çıkardı. Vizela, 69. dakikada bulduğu golle yeniden umutlansa da yeterli olmadı. Ancak Misli üyesi bu maçta da 1.76 oran bilmiş oldu.

Belçika Kupası’nda ise Oostende – Antwerp maçına “İlk Yarı Karşılıklı Gol Var” oynayan üye, 3.86 oranlı bir tahmin yapmış oldu. Konuk ekip 25. dakikada öne geçse de Oostende, 37. dakikada rakibine karşılık verdi. Maçta başka da gol olmadı ve ilk yarı gelen gollerle 1-1 sona erdi.

Mulekanın golleriyle 90 bin 989 TL kazandı Mislide Şampiyon Oranla enfes iddaa kuponu yakaladı...

Beşiktaş maçına canlıdan oynadı, 88’de olanlar oldu…

Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında ev sahibi Antalyaspor, 30. dakikada Zymer Bytyqi’nin golüyle 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

Misli üyesi, bir süre geçtikten sonra Beşiktaş gerideyken konuk ekibe güvenerek 9.32 oranıyla “Beşiktaş kazanır” tercihine oynadı. “Şampiyon Oran” farkıyla da daha yüksek orana oynayan üye ek kazanç elde etme fırsatını da yakaladı.

Rashica’nın ortasında düzgün bir kafa vuruşu yapan Jackson Muleka, 72’de skoru eşitledi. Artık uzatmalara gidilmesi beklenirken Cenk Tosun’un güzel pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Muleka, kaleciyi de geçerek hem kendisinin hem takımının 2. golünü attı. Beşiktaş’a turu getiren golü atan Muleka, aynı zamanda Misli üyesinin kuponunu getiren golü de atmış oldu.

Misli üyesi böylece 4 maçta 174.12 oran tutturarak 600 TL’ye 90 bin 989 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Mulekanın golleriyle 90 bin 989 TL kazandı Mislide Şampiyon Oranla enfes iddaa kuponu yakaladı...

Mulekanın golleriyle 90 bin 989 TL kazandı Mislide Şampiyon Oranla enfes iddaa kuponu yakaladı...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!