Misli'den Günün Süper İddaa Tercihleri (20 Eylül 2023)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (20 Eylül 2023)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2023 15:53

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün süper tercihleri…

Galatasaray - Kopenhag: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Şampiyonlar Ligi karşılaşması Galatasaray - Kopenhag mücadelesinde Misli yazarı Sezer Kenar, temsilcimiz Galatasaray’ın kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Temsilcimiz Galatasaray, 3 sezon aradan sonra yeniden Devler Ligi’nde yer alıyor. 3 ön eleme maçı oynayıp buraya geldiler. Ligde de işlerin yolunda gittiğini söyleyebilirim. Danimarka temsilcisi Kopenhag da yabana atılacak bir takım değil. Onlar da tıpkı Galatasaray gibi 3 ön eleme geçip buraya geldiler ve liglerinde lider durumdalar. Ancak Galatasaray’ın gruptaki durumu için bu maç oldukça kritik. Okan Buruk’un öğrencilerinin bunun bilincinde olarak sahaya çıkmasını bekliyorum. Temsilcimize güveniyorum.

Haberin Devamı

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (20 Eylül 2023)

Bayern Münih - Manchester United: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Şampiyonlar Ligi karşılaşması Bayern Münih - Manchester United mücadelesinde Misli yazarı Safa Can Konuksever, Bayern Münih’in evinde hata yapmayacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Manchester United’ta işler pek iyi gitmiyor. Üstelik Şampiyonlar Ligi’nde grup ilk maçı öncesi önemli eksikleri var. Bayern Münih, Bundesliga’da çıktığı 4 maçta 10 puan topladı. Leverkusen karşılaşmasında aslında hücum üretkenliği anlamında sorun yaşamadılar fakat bitiricilik noktasında zaman zaman kaleci Hradecky’nin ekstra performansına takıldılar. Bu kez Harry Kane’li, Sane’li, Gnabry’li ön tarafın karşısında Manchester United’ın yeni transferi Onana olacak. Grubun kağıt üstündeki favorisi Bayern eğer ritmini bulursa, farklı şekilde kazanabilir. Ancak ilk maç olması sebebiyle garantiye gidilip, ev sahibinin direkt galibiyetine oynanır.

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (20 Eylül 2023)

Haberin Devamı

Real Sociedad - Inter: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği Şampiyonlar Ligi karşılaşması Real Sociedad - Inter mücadelesinde Misli yazarı Mesut Aydın Kale, Inter galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Mesut Aydın Kale’nin Yorumu

İspanya La Liga ekibi Real Sociedad hafta sonu Real Madrid'e konuk oldu. İlk yarı öne geçse de Real Madrid'in tecrübeli ayaklarına engel olamadılar ve 2-1 mağlup ayrıldılar. Ancak Sociedad oldukça etkili bir oyun sergiledi. Topa sahip olmayı seviyorlar. Konuk ekip Inter ise İtalya Serie A'ya 4'te 4'le başladı. Hatta son maçta Milano derbisinde Milan'ı 5-1 gibi ağır bir skorla yendiler. İki takım arasında ciddi bir kadro kalitesi farkı var. Son finalist Inter'in Şampiyonlar Ligi'ne de iyi bir başlangıç yapacağını düşünüyorum. Tercihim maç sonucu 2…

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Alayına misli! Misli'den herkese, tüm üyelere 20 TL hediye...

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (20 Eylül 2023)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!