Misli'den Günün Süper İddaa Tercihleri (1 Kasım 2023)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (1 Kasım 2023)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2023 11:01

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün süper tercihleri…

Bournemouth - Liverpool: Maç Sonucu 2 (1.28 yerine 1.31)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Bournemouth - Liverpool karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, Liverpool’un kupa maçında galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Andoni Iraola’nın ekibi limitli kadrosuyla bir direniş içerisinde. Bu sefer rakipleri kupa maçında Liverpool olacak. Alternatifli kadrosuyla Liverpool çok avantajlı. İkinci yarı güçlü oyunla deplasman kazanır.

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (1 Kasım 2023)

Manchester United - Newcastle United: Maç Sonucu 0 (3.06 yerine 3.15)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Manchester United - Newcastle United karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, 90 dakikanın berabere bitmesini bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Manchester derbisinde evinde City'ye 3-0 kaybeden United'da moraller bozuk. Rotasyon yapma ihtimali olsa da Ten Hag'ın maç öncesi basın toplantısı yapmadığı için son gelişmelerden habersiziz. Newcastle'da ise sakatlar ordusu var. Rotasyon yapma şansı yok Eddie Howe'un ve bir önceki turda Manchester City'yi eledikleri için bu turun da favorisi Newcastle. Benim tahminim az gollü bir beraberlik ile biteceği yönünde 90 dakikanın ve turu geçen ekip penaltılarla belki olacak diye düşünüyorum.

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (1 Kasım 2023)

Genoa - Reggiana: Maç Sonucu 1 (1.31 yerine 1.34)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Genoa - Reggiana karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, ev sahibi galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Serie B’de oynadığı son iki maçı kazanan Reggiana, oyun performansı anlamında sezon başının uzağında, daha iyi durumda. Fakat kupa ve rakip Genoa, bu seviyede Reggiana’yı zorlayacak şartlar. Genoa, mücadele gücü yüksek, taktiksel yönden artılara sahip. Kupa, Genoa için ilgi çekici bir kulvar. Bu sebeple Reggiana karşısında tam konsantre olmalarını bekliyorum. Genoa galibiyeti ideal tercih olurken, toplam gol sayısı 2,3 bahsi de alternatif tercihlerin başında olmalı.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (1 Kasım 2023)

Alayına misli! Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!