Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Şubat 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Şubat 2024)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2024 10:22

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Beşiktaş - Trabzonspor: İlk Yarı Sonucu X (2.00 yerine 2.11)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Trabzonspor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılaşmanın ilk yarısının beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Trabzonspor son 3 maçını kaybetti, Beşiktaş 3 maçtır gol atamıyor. Fenerbahçe-Galatasaray ikilisi arayı o kadar açtı ki, bu kötü serilere rağmen iki takım hâlâ puan tablosunun 3. ve 4. sırasında haftaya girebildiler... Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar milli takımdan sakat döndü. Salih Uçan sakatlandı. Arthur Masuaku hâlâ yok... Trabzonspor'da Paul Onuachu ve Nicolas Pepe, Afrika Kupası'nda. Filip Benkovic ve Hüseyin Türkmen sakat. Stryger Larsen ve Bakasetas'tan sonra Abdülkadir Ömür de takımdan ayrıldı... Hem Fernando Santos hem de Abdullah Avcı, puan durumundaki yerlerini muhafaza etmek için risksiz futbol tercih edecektir. İlk yarıdan denge görebiliriz. İki takımın taraftarları da mutsuz. Riski alan, cezasını çekmek istemez.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Şubat 2024)

Arsenal – Liverpool: Maç Sonucu 2 (1.38 yerine 1.40)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Arsenal – Liverpool karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye’nin tahmini deplasman ekibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Haftanın maçı. Arsenal lider Liverpool’a kaybederse sürpriz olmaz ve şampiyonluk yarışına büyük oranda veda eder. Liverpool, Klopp’un son sezonunda her maça final gözüyle bakıyor. Salah’ın yokluğunda tüm oyuncular formda ve skor bulmakta zorlanmıyorlar. Direkleri geçemeyen Darwin Nunez bile en azından asist yapıyor. Jota çok formda. Arsenal ise deplasmanlarda zorlanmaya devam ediyor, bir şekilde kazansa da gol yiyor. Ligde son 17 Liverpool maçında sadece 2 galibiyetleri var. Liverpool, ligde 15 maçtır yenilmiyor. Ev sahibinde Thomas Partey ve Tomiyasu yok. İki ekibin de gol bulacağını düşünüyorum bu maçta. KG oynamaktan yana tercihim.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Şubat 2024)

Real Madrid – Atletico Madrid: Maç Sonucu 1 (1.54 yerine 1.58)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Real Madrid – Atletico Madrid karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, ev sahibi ekibin karşılaşmayı kazanmasını bekliyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Real Madrid, bu hafta ikinci kez bir derbi mücadelesine çıkıyor. Hafta içi Getafe deplasmanında Joselu’nun golleriyle 2-0 kazanıp liderliğini Girona’dan geri aldılar. Son lig maçlarında kazanırken çok zorlansalar da Getafe karşısında ilk yarı ve ikinci yarının başlarında gelen gollerle maçı koparmasını bildiler. Getafe maçında sakatlanan Rudiger’in durumu belirsiz. Onun oynayıp oynamaması maç adına kritik bir öneme sahip. Atletico Madrid ise Morata’nın kadroda yer almadığı Griezmann’ın da ikinci yarı oyuna dahil olduğu maçta Vallecano’yu zor da olsa 2-1’le geçmeyi başardı. Galibiyet serileri de böylece 3 maça çıkmış oldu. Bu maç öncesi Morata’nın da durumu belirsiz. Bu sezon iki ekip üç kez karşılaştı ve Atletico Madrid sahasındaki lig ve kupa maçlarını kazandı. Real ise rakibini Süper Kupa’da uzatmalarda yenmişti. Atletico bu sezon iyi bir deplasman performansı sergilemiyor. Ligde oynadıkları 10 deplasman maçının 5’ini kaybettiler. Real Madrid deplasmanında şanslarını düşük görüyorum. Real Madrid kazanarak lig maçının rövanşını alır.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Şubat 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!