Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Mart 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Mart 2024)
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2024 11:20

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Adana Demirspor – Fatih Karagümrük: Karşılıklı Gol Var (1.43 yerine 1.45)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Adana Demirspor – Fatih Karagümrük karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Ankaragücü berabere kaldı, Konyaspor kazandı, Fatih Karagümrük 16. sıraya geriledi... Son 5 maçında sadece 1 puan (1B 4M) toplayabilen Adana Demirspor ise alt tarafa, üst taraftan daha yakın duruma geldi... Geçtiğimiz hafta arası kupada Galatasaray'ı yenerek morallenen Karagümrük'te Ryan Mendes cezalı, Marcus Rohden sakat... Hikmet Karaman'ın da çare olamadığı Demirspor'da ise Jose Rodriguez (kırmızı kart) ve Nani (sarı kart) cezalı... "KG VAR" en ideal senaryo. ADS'nin iç sahadaki son 6 maçının 5'inde karşılıklı gol izledik.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Mart 2024)

Al Ain FC – Al Nassr FC: Karşılıklı Gol Var (1.38 yerine 1.40)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan AL Ain FC – AL Nassr FC karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Çeyrek final eşleşmesi öncesinde Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr’da önemli bir kaleci sorunu söz konusu. Kadroda bulunan 4 kaleci de sakat. 20 yaş altı takımdan iki kaleci takviyesi ile bu önemli maça çıkacaklar. Ayrıca Ospina’nın yokluğunda sezon içinde ciddi problemler yaşadıklarının altını çizmek gerekiyor. Crespo’nun çalıştığı Al Ain, bu seviye için kolay bir rakip değil. Tempolu oyunu seven ev sahibi ekip rakibin kaleci sorununu iyi değerlendirecek güce sahip. Konuk ekipteki Ronaldo etkisi de göze alındığında gollü bir mücadele izlememiz muhtemel. Gollü bir beraberlik bekliyorum. Öncelikli tercihim karşılıklı gol var bahsi.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Mart 2024)

Haberin Devamı

Sheffield United – Arsenal: Karşılıklı Gol Yok (1.51 yerine 1.54)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Sheffield United – Arsenal karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, karşılıklı gol olmamasını bekliyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Ligden düşmeme mücadelesi veren Sheffield United, Burnley ile birlikte sezonun en kötü performansını veren iki takımdan biri. Teknik direktör değişikliğine rağmen istediği oyunu ortaya koyamamakla birlikte takımın en golcü ikinci oyuncusu olan Archer, bu maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Arsenal ise son 6 maçının tamamını kazanırken yalnızca üç gol yediler. Çok formda oldukları için bu maçta da kesinlikle favoriler. Sheffield United'un formda Arsenal karşısında gol bulabileceğini düşünmüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (4 Mart 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!