Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (27 Şubat 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (27 Şubat 2024)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2024 12:32

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Blackburn Rovers – Newcastle United: Maç Sonucu 2 (1.31 yerine 1.33)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Blackburn Rovers – Newcastle United karşılaşmasında Misli yazarı Premier lig Türkiye, deplasman ekibinin karşılaşmayı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier lig Türkiye’nin Yorumu

Blackburn Rovers, 5. Tura yükseldikten sonra oynadığı 6 maçta sadece 1 kez kazandı ve TD değişikliği yaşadı. Newcastle United, hafta sonu Arsenal deplasmanından 4-1’lik yenilgi ile döndü. Eddie Howe ilk turlarda Sunderland ve Fulham önünde rotasyon yapmadı. Bu maçta da güçlü bir kadro ile sahaya çıkacağını düşünüyorum Newcastle United’ın müzmin sakatlar ve cezalı Tonali dışında kaleci Dubravka da hastalığı nedeniyle bu maçı kaçırabilir. Loris Karius’u izleyebiliriz Newcastle United kalesinde. Ben konuk ekibin az farklı bir galibiyetle çeyrek finalist olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (27 Şubat 2024)

Cambuur – NEC Nijmegen: Karşılıklı Gol Var (1.34 yerine 1.36)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Cambuur – NEC Nijmegen karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, iki takımın da karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Hollanda Kupası'nın sürpriz ekibi Cambuur, Nijmegen'in bir alt liginde. Eredivisie ekibi Nijmegen, kupada başarılı işler yaparken ligde de iyi sonuçlarını sürdürüyor. Cambuur'un bu tura gelirken kura şansı da yanındaydı. Nijmegen onları zorlayacak ama finale bu kadar yakınken Cambuur da iyi motive olacaktır. Karşılıklı gol bekliyorum.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (27 Şubat 2024)

Lyon - Strasbourg: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.53)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Lyon - Strasbourg karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın tahmini ev sahibi ekibin 90 dakika sonunda gülen taraf olacağı yönünde.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Haberin Devamı

Sage yönetiminde toparlanan Lyon'da Lepenant ve Tolisso kadroda olmayabilir. Son 4 maçını da kaybeden Strasbourg, Avrupa şansını devam ettirmek için kupayı hedeflemek zorunda. Konuk takımda Fila, Mothiba, Sebas, Diarra ve Dion'un sakatlık sorunları devam ediyor. Ev sahibi takım galibiyete daha yakın.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (27 Şubat 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!