Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (26 Mart 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (26 Mart 2024)
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 09:54

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Avusturya - Türkiye: Karşılıklı Gol Var (1.73 yerine 1.76)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Avusturya – Türkiye karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Macaristan maçında olduğu gibi Montella yine denemeler yapacaktır. Yani ideal 11’le çıkmasını beklemiyorum A Milli Takım’ın. Yine de 1-0 yenildiğimiz Macaristan karşılaşmasında özellikle de ikinci yarıda hiç fena değildik. Tek eksiğimiz goldü. Bu kez hücumda daha üretken olabileceğimizi düşünüyorum. Avusturya ise Belçika ile aynı puanı toplayarak gruptan çıkmıştı, onlar da EURO 2024’te olacaklar. Macaristan gibi dişli bir rakip. İki tarafın da gol bulmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (26 Mart 2024)

Norveç - Slovakya: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.48)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Norveç – Slovakya karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Norveç, son maçında tam kadro çıkmasına rağmen inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşayarak maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Slovakya ise Avrupa Şampiyonasına gitmenin rahatlığını Avusturya maçında temposuz oyunu ile gösterdi. Norveç’in artık kendini göstermesi gerekiyor ve bu maçı kendi evinde kazanacağını düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (26 Mart 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!