Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Şubat 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Şubat 2024)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2024 13:46

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Sparta Prag – Galatasaray: Karşılıklı Gol Var (1.34 yerine 1.44)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Sparta Prag – Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki takımdan da gol bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Kasım ayından bu yana ilk yenilgisini Galatasaray deplasmanında alan Sparta Prag, tur için sonuna kadar zorlayacaktır. Bu kez saha ve seyirci avantajları olsa da; Krejci, Rynes ve Birmancevic gibi 3 önemli oyuncusu cezalı Prag temsilcisinin. Galatasaray ise Ankaragücü deplasmanında ufak çaplı rotasyona rağmen ilk yarıdan net skorla galibiyeti cebine koymayı başardı. Torreira ve Abdülkerim 11’de olacak. Köhn UEFA listesinde değil ve sol bekte Berkan başlayacaktır. Galatasaray’ın turu vermeyeceğini düşünmekle birlikte KG Var ihtimalinin gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Şubat 2024)

Toulouse – Benfica: Maç Sonucu 2 (1.74 yerine 1.77)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Toulouse – Benfica karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, Benfica’nın deplasmanda da kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Benfica, ilk maçı tek farklı skorla kazanmayı başarmıştı. Rakibine karşı çok üstün bir futbol oynasalar da son dakikada Di Maria ile gülmüşlerdi. Bu maçı da kazanırlar.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Şubat 2024)

Roma – Feyenoord: Karşılıklı Gol Var (1.55 yerine 1.58)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Roma – Feyenoord karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, “Karşılıklı Gol Var” seçeneğini öneriyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

AS Roma ve Feyenoord merakla beklenen Avrupa Ligi maçında Stadio Olimpico’da karşı karşıya geliyor. Romalılar son Serie A maçında Frosinone’yi 3-0’la geçti ve bu da Feyenoord’un ziyareti öncesinde taraftarları iyimserliğe sevk ediyor. Ev sahibi ekip için iyi haber, defans oyuncusu Chris Smalling’in sakatlığını atlatmış olması. Rotterdamlılar son Eredivisie maçında Waalwijk’i Mats Wieffer’in geç gelen golüyle geçmeyi başardı. Feyenoord ulusal şampiyonada deplasmanda beş maçlık bir galibiyet serisi yakaladı ancak Roma’yı “Ebedi Şehir “de yenmek oldukça zor. Konuk ekipte Bijlow, Jahanbakhsh, Trauner, Zechiel ve Van den Belt gibi isimler sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Son yıllarda Avrupa arenasında sıklıkla karşılaşılan iki takım ilk maçta gollü bir beraberliğe imza atmıştı. Benzer bir sonucun ortaya çıkması yine sürpriz olmayacak. İlk maçta olduğu gibi karşılıklı gol var bahsine yönelmeyi mantıklı bir tercih olarak görüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Şubat 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!