Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (17 Şubat 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (17 Şubat 2024)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2024 11:57

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Rizespor – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2 (1.28 yerine 1.30)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Rizespor – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli editörü Suat Can Yurdum, Fenerbahçe’nin deplasmanda hata yapmayacağını düşünüyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Yorumu

Ligdeki son maçında şok bir kayıp yaşayarak liderliği Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, zorlu Rize deplasmanına çıkıyor. Rizespor, iç sahada oynadığı son 3 maçta sahadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılırken bu karşılaşmalarda kalesini gole kapattı. Fenerbahçe ise 12 deplasman maçında yalnızca Adana Demirspor’a puan kaybetti. Sarı lacivertlilerin artık puan kaybına tahammülü yok. Fenerbahçe, az gollü geçmesini beklediğim karşılaşmada sahadan 3 puanla ayrılır. Tahminim MS 2.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (17 Şubat 2024)

Napoli – Genoa: Maç Sonucu 1 (1.44 yerine 1.46)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Napoli – Genoa karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, Napoli’nin evinde kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Napoli, cumartesi öğleden sonra Stadio Diego Armando Maradona’da Genoa’yı ağırlarken Milan’a karşı alınan 1-0’lık mağlubiyeti telafi etmeyi amaçlayacak. Napoli evinde üst üste üçüncü galibiyetini almak istiyor ve ev sahibi ekip için iyi haber kilit hücum oyuncusu Victor Osimhen’in uluslararası görevinden dönmüş olması. Stoper Juan Jesus cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Genoa, bu sezon deplasmanda altı yenilgi aldı ve Napoli’nin önceki iki iç saha maçında Salernitana ve Verona gibi takımları mağlup ettiğini göz önünde bulundurursak deplasman ekibinin Genoa’ya eli boş döneceğini tahmin ediyorum. Koni De Winter cezadan dönerken, Ridgeciano Haps diz sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. Napoli son olarak Genoa’yı Stadio Diego Armando Maradona’da 3-0 mağlup etmişti. Napoli, zor da olsa Osimhen’in dönüşü ile hücum etkinliğini arttırarak kazanmasını bekliyorum. Alternatif için önerim, ilk yarı beraberliği.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (17 Şubat 2024)

Nantes – PSG: Maç Sonucu 2 (1.27 yerine 1.29)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Nantes – PSG karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, PSG galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Nantes’de Afrika kupasının bitmesiyle eksikler tamamlandı fakat PSG ile oynayacak olmaları oldukça zor bir durum olacak. Ligde tam 6 maç sonra kazanan Nantes’in devam eden süreçte kazanması yine oldukça zor olacak gibi duruyor. Toulouse karşısında iki isabetli şutun ikisinin de gol olması ve pozisyon sayılarının azlığı neden zor olduğunu açıklıyor. PSG hafta içinde Şampiyonlar ligi maçını kazanarak moralli bir şekilde devam ediyor ve zayıf rakibi Nantes karşısında kesin galibiyet bekliyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (17 Şubat 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!