Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (12 Nisan 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (12 Nisan 2024)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2024 11:33

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Trabzonspor – Sivasspor: Maç Sonucu 1 (1.34 yerine 1.36)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor – Sivasspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Trabzonspor’un 3 puana yakın olduğunu düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Son maçta Konyaspor’u deplasmanda 3-1’lik skorla mağlup eden Trabzonspor, bu karşılaşmaya kadar 9 günlük bir ara geçirdi. Bu süreçte Onuachu takımla çalışmalara başladı. Kadroda olma ihtimali yüksek. İlk 11’de ise son karşılaşmaya göre cezası biten Enis Destan forvette başlayabilir. Sivasspor’da Ali Şaşal Vura, Hakan Arslan ve Turgunboev sakatlar. Bordo-Mavililer, cezası nedeniyle Papara Park’ta taraftarından yoksun sahaya çıkacak fakat galibiyete yakın olduklarını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (12 Nisan 2024)

Real Betis – Celta Vigo: Karşılıklı Gol Var (1.63 yerine 1.66)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği Real Betis – Celta Vigo karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılıklı gol var seçeneğini öneriyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Real Betis, üst üste kayıplarla Avrupa potasının dışına kadar çıktı. 4 maçta hiç puan alamadılar ve artık silkelenmek için sahada olacak. Girona karşısında iyi oyuna rağmen son dakika golüyle kaybettiler. Bu maçta forvet oyuncusu Chimy Avila’dan cezası sebebiyle yararlanamayacaklar. Ancak en büyük gol kozları Willian Jose, yine sahada olacak. Celta Vigo ise son 4 maçta çok değerli puanlar toplayarak düşme hattının hemen üzerine çıktı. Ama tehlikeyi hala sonuna kadar hissediyorlar. Dış sahada daha cesur oynamaya başladılar ve deplasman maçları gollü geçiyor. Bu maçta da gol seçeneklerinden yana olacağım. Karşılıklı goller izleriz.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (12 Nisan 2024)

Haberin Devamı

Plymouth Argyle – Leicester City: Maç Sonucu 2 (1.28 yerine 1.30)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Plymouth Argyle – Leicester City karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, konuk ekibin yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Lider Leicester City hafta arası Millwall deplasmanında 1-0 kaybetti ve takipçileri ile arayı açma şansını kaçırdı. Plymouth da QPR ile 1-1 berabere kaldı evinde ve hafta sonu aldığı Rotherham galibiyetinin üstüne 1 puan daha koymuş oldu. Ev sahibinin ligdeki son 12 maçının sadece 2 tanesi 2.5 gol üstü bitti. Güvenli bölgeden sadece 2 puan uzaktalar ancak son 10 sıradaki takımlar içinde -9 ile en iyi averaja sahip durumdalar. Konuk ekip de oldukça baskı altında, ancak bu maçta az farkla da olsa kazanacaklarını düşünüyorum. Tilkiler bu deplasmandan 3 puanla döner.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (12 Nisan 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!