Misli.com’un yeni genel müdürü Zafer Reisoğlu oldu

Güncelleme Tarihi:

Misli.com’un yeni genel müdürü Zafer Reisoğlu oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2023 15:53

Ağustos 2021’den bu yana Azerlotereya ASC Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Sayın Zafer Reisoğlu, misli.com Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Haberin Devamı

Zafer Reisoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2002 yılında mezun olmuş ve akabinde Bilgi Üniversitesinde MBA’ini tamamlamıştır.
 
Reisoğlu çalışma hayatına enerji sektöründe başlamış, 2003 – 2013 yılları arasında Total Oil Türkiye A.Ş.’de sırasıyla Pazarlama Uzmanı, Pazarlama Koordinatörü ve Satış Müdürü olarak görev yapmıştır. 2013 - 2015 yılları arasında Ece Türkiye Proje yönetimi firmasında Merkez Müdürü olarak çalıştıktan sonra 2015 yılında Demirören Holding bünyesine katılmış ve Pazarlama & Özel Projeler Direktörü olarak çalışmıştır.
 
2019 yılında Şans Girişim firmasına Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Reisoğlu, Mayıs 2021’de Azerlotereya devir ve yapılandırma süreçlerinde görev almış ve 2021 Ağustos ayında Azerlotereya ASC Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Haberin Devamı

Reisoğlu görevi devralırken yaptığı konuşmada, “Demirören bünyesine geçtiği günden bugüne sektörde emin adımlarla büyüyen ve bugün Türkiye’nin en büyük 10 e-ticaret firması arasına girmiş olan misli.com’u daha da iyi yerlere getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!