Minecraft Caves and Cliffs Bölüm 1 ile gelen yenilikler

Güncelleme Tarihi:

Minecraft Caves and Cliffs Bölüm 1 ile gelen yenilikler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 10:01

Minecraft Caves and Cliffs Bölüm 1 ile birlikte oyuna birçok yenilik geldi.

Haberin Devamı

Caves and Cliffs güncellemesi, Minecraft’ın en çok beklenen güncellemelerinden biri. Bu yılın yaz ayında gelmesi planlanan Caves and Cliffs güncellemesi, iki kısma ayrıldı. Güncellemenin birinci kısmının çıkış tarihi çok yakın. Ancak daha birinci kısım çıkmamışken, hayranlar şimdiden ikinci kısım için heyecanlı.

Minecraft Caves and Cliffs Bölüm 1 ile oyuna gelecek yenilikler, oyundaki yaratıklar (mob) ve bloklar üstüne. Yeni mağara çeşitleri ve dünya oluşturma özellikleri ise güncellemenin ikinci kısmına kadar maalesef gelmeyecek.

Bu güncellemeyle birlikte bakır, ametist, yosun, mum, keçi gibi yeni “mob ve blok” içerikleri olacak. Örneğin keçiler oyunda dağ yamaçlarında ve yüksek yerlerde bulunabilecek. Tıpkı inekler gibi bir kova yardımıyla keçileri sağabilirsiniz, ancak çok da rahatsız ederseniz keçilerin sizi tepme gibi bir ihtimali de var. Bir taşa çarptıklarında ise boynuzlarını düşürebiliyorlar. Bu boynuzlar ise bir enstrümana dönüştürülebiliyor.

Haberin Devamı

Ametist ve kristal gibi bloklarla ise oyunda bulması oldukça zor olan teleskoplardan oluşturabilirsiniz. Bakırla ise yıldırım savar gibi işinize yarar eşyalar yaratabilirsiniz.

Minecraft Caves and Cliffs Bölüm 1, oyuna 8 Haziran 2021’de geldi. Güncellemenin ikinci kısmının ikinci kısmının ne zaman geleceği tam olarak bilinmemekle birlikte bu senenin sonunda gelmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!