Milano Derbisi, iddaa'da TEK MAÇ! Misli.com'da fırsat...

Güncelleme Tarihi:

Milano Derbisi, iddaada TEK MAÇ Misli.comda fırsat...
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2019 14:40

Milan ve Inter'i karşı karşıya getirecek olan Derby Della Madonnina (Milano Derbisi) TEK MAÇ! Takımlardan son haberlere ve öne çıkan istatistiklere göz atalım...

Haberin Devamı

MILAN

- Rakibinden 1 puan farkla ligde 3. sırada olan Milan, son 5 lig maçını kaybetmedi. 8 asistle takımının en çok asist yapan oyuncusu olan temsilcimiz Hakan Çalhanoğlu’nun bu maça 11’de başlaması bekleniyor.

- Giacomo Bonaventura dışında takımda önemli bir eksik yok.

- "Derby Della Madonnina" olarak adlandırılan bu derbinin son on senesinde oynanan en gollü maça 6 Mayıs 2012 tarihindeşahitlik ettik.

- Milan'ın 4-2 kaybettiği maçta Inter'li Diego Milito’nun hat-trick’ine Zlatan İbrahimovic’den 2 golle cevap gelirken, maçın perdesini 87. dakikada Maicon kapatmıştı.

INTER

- Inter tarafında ise kadro dışı olan yıldız oyuncu Icardi 8 maçtır forma giymiyor.

- Teknik direktör Luciano Spaletti, bu durumun sağlık ekibinin verdiği kararla ilgili olmadığı, oyuncunun kendi isteğiyle antrenmanlara çıkmadığını belirtti. Icardi'nin ise “Ne zaman hazır hissedersem o zaman çıkacağım” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

- Icardi’nin yokluğunda son 4 lig maçının 2’sinde puan kaybettiler.

- Nainggolan, Brozovic, Miranda gibi önemli isimlerin durumları maç saatinde netlik kazanacak. Savunmanın alternatif isimlerinden Vrsaljko ise sakat.

 

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Milan evinde 5 maçtır kaybetmiyor.

- İki takımın aralarında oynadıkları son 3 maç 2.5 Alt bitti.

- Inter, aralarında oynadıkları son 6 maçı kaybetmedi.

ÖZEL ETKİNLİK OYUNLARI DA İLGİ ÇEKİCİ!

Penaltı ve kırmızı kart etkinliğinin yanı sıra, ilk gölü hangi takımın atacağı ve hangi dakika aralıklarında ilk golün olabileceğine dair tahminde bulunabileceğiniz Özel Etkinlik oyunlarını da Tek Maç fırsatı ile Misli.com’da bulabilirsiniz.

MİSLİ.COM ÜYELERİNİN TERCİHİ EV SAHİBİ GALİBİYETİ!

Tek Maç oynama imkanının bulunduğu derbide üyelerin ilk tercihi %35 oynanma oranıyla ev sahibi galibiyeti.

MİSLİ.COM YORUMCUSU OZAN GÜR NE DİYOR?

Frankfurt’a elenen ve derbiye moralsiz, yorgun çıkacak olan bir Inter var. Icardi’nin kadro dışı kalması ile ofansif gücünü yüksek oranda eksilten Inter, formsuz Keita ve Martinez’e umut bağladı.

Haberin Devamı

Frankfurt karşısında üçüncü bölgede sıkıntı yaşayan Spaletti, Esposito ve Merola gibi tecrübesiz isimlerle umut aradı.

Milan, form seviyesini her maç üzerine koyarak arttırıyor. Piatek’in skor katkısı, Suso’nun tempolu futbolu ve savunmadaki disiplin, Milan’ın artıları. Milan’da önemli bir eksik olmaması, Inter karşısındaki bir diğer avantaj olacak.

Kadro derinliği olmayan Inter’de Politano, Perisic, Candreva gibi önemli isimler Frankfurt maçında çok yoruldu. Ayrıca kupadan elenmenin verdiği moralsizlik ile Milan karşısında olmak Inter’in handikapları olacak.

Öz güveni yerinde olan Milan’ın, yaralı ve oyun kurgusunda eksikleri olan Inter karşısında şanslı olduğunu düşünüyorum. Beklentim, Milan galibiyeti. Alternatif düşünenler için TGS 2-3’ü öneriyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!