MHK'den Baran Eraslan açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

MHKden Baran Eraslan açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2024 16:09

Merkez Hakem Kurulu, dün akşam yaptığı açıklamada bugün 1. Lig'de oynanan Ümraniyespor - Bodrum FK maçının yardımcı hakemi Baran Eraslan'ın sakatlığı sebebiyle maçtan alındığını ve yerine Kemal Elmas'ın atandığını duyurmuştu. Aynı saatlerde hakem Baran Eraslan'ın sosyal medyadan hakemliği bıraktığını açıkladığı ortaya çıkmıştı. MHK, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

MHK'den yapılan açıklama şu şekilde:

İzmir bölgesi 1. Lig yardımcı hakemlerinden Baran Eraslan‘ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşım ve hakemliği bırakma şekliyle ilgili açıklamalar doğru bilgileri yansıtmadığı için kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur.

Trendyol 1. Lig 21. haftasında dijital atama ile yapılan görevlendirmelerde Ümraniyespor - Bodrumspor FK maçında, ilgili kişi yardımcı hakem olarak görevlendirilmiş ve bu durum kendisine 1 Şubat 2024 tarihinde tebliğ edilmiş ancak, adı geçen yardımcı hakem, 2 Şubat 2024 tarihinde sağlık sorunu nedeniyle (sakatlık) maça gidemeyeceğini belirtmiş ve raporunu iletmiştir. Bu mazereti ve belgesi dikkate alınarak ilgilinin görevi iptal edilmiş ve dijital atama sistemi üzerinden bir başka yardımcı hakem görevlendirilmiştir.

Haberin Devamı

Bugün (03/02/2024) de hakemliği bıraktığına dair dilekçesi ulaşmıştır.

İlgili kişinin sosyal medya paylaşımı ile ilgili olarak hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!