MHK'de şok operasyon!

Güncelleme Tarihi:

MHKde şok operasyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 12:26

İkinci Lig’de geçen hafta sonu Anadolu Selçukspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanan maçta tartışmalı bir gol kararı veren hakem Levent Balcı’nın notu 8.7 olarak açıklanmıştı. Bu not MHK'yi harekete geçirdi.

Haberin Devamı

Maçta hakem Levent Balcı, yardımcısı Ersin İşsever’in uyarmasıyla kornere giden top için ‘gol’ kararı vermiş ve bu, Karagümrük cephesinden büyük tepki çekmişti. Balcı’ya 8.7 puan verilmişti.

Bu karar özellikle Karagümrük cephesinde intifal yaratırken, tepki topladı. MHK de bu nedenle karşılaşmanın görüntülerini bir daha izledi. Gözlemci raporunu ve hakem notunu kabul etmeyen MHK, 2 hakemi hemen kızağa aldı.

MHKde şok operasyon

ÇULCU: KARAR TEK KELİMEYLE SKANDAL!..
Kararı skandal olarak değerlendiren Hürriyet Hakem Yorumcusu Mustafa Çulcu ise olayı şöyle değerlendirdi:“Böylesine ligin ve takımların kaderini etkileyecek skandal bir karara imza atmış hakeme 8.7, yardımcı hakeme de 7.9 notları nasıl verilir? Bu da ayrı bir skandal! Oysa burada verilmesi gereken not, ‘Bariz önemli hakem hataları’ içerdiği için 6.0-6.9 aralığında bir not olmalıydı.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!