Metin Diyadin, Aytemiz Alanyaspor'u kupada saf dışı bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Metin Diyadin, Aytemiz Alanyasporu kupada saf dışı bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 22:37

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur 2. maçında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Akın Çorap Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı. İlk maçta Giresunspor'a 4-2 mağlup olan Alanyaspor böylece kupaya veda eden ekip oldu.

Haberin Devamı

Stat: Bahçeşehir Okulları

Hakemler: Bahattin Şimşek , Alpaslan Dedeş , Osman Gökhan Bilir

Aytemiz Alanyaspor: Remy , Efecan (Vagner Love dk. 61 ), Emre Akbaba , Yusuf Çoban (Fernandes dk. 61 ), Lungu , Fofana , Cenk Ahmet (Emre Nefiz dk. 68 ), Welinton , Gassama
Teknik Direktör: Safet Susic

Akın Çorap Giresunspor: Fevzi , Henrique (Nascimento dk. 50 ), Dmytro Korkishko (Lopes dk. 84 ?), Mehmet Akyüz , Berkan Yıldırım , Oğuzhan Öztürk (Recep dk. 50 ), Onur Demir , Fatih Atik , Özgür Yılmaz , Mert Örnek , Hüsamettin Tut
Teknik Direktör: Metin Diyadin

Goller: Yusuf Çoban (dk. 25 ve 60) (Aytemiz Alanyaspor), Mert (dk. 1), Fatih Atik (dk. 64) (Akın Çorap Giresunspor)

Sarı kartlar: Özgür Yılmaz, Mehmet Akyüz, Korkishko, Recep Aydın (Giresunspor), Lungu, Efecan Kara, Welinton (Aytemiz Alanyaspor)

Haberin Devamı

Metin Diyadin, Aytemiz Alanyasporu kupada saf dışı bıraktı

Maçtan dakikalar:

2. dakikada Korkisho'nun ortasında topla buluşan Mert Örnek, topu ağlarla buluşturdu. 0-1

7. dakikada savunmanın hatasında topu alan Cenk Ahmet'in pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Akbaba'nın şutunu defans çizgiden çıkardı.

22. dakikada güzel hareketlerle ceza sahasına yaklaşan Lungu'nun şutunda top kaleci Fevzi'den döndü. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

26. dakika ceza yayı üzerinden Emre'nin kullandığı serbest vuruşta kalecinin elinden kaçırdığı topu Serdar Çoban ağlara gönderdi. 1-1

53. dakikada Landel'in uzaktan sert şutunda kaleci parmaklarıyla son anda topu kornere çeldi.

63. dakikada gelişen Giresunspor atağında topla buluşan Fatih Atik, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 2-2

Metin Diyadin, Aytemiz Alanyasporu kupada saf dışı bıraktı

SUSİÇ: GİRESUNSPOR HAK ETTİ

Karşılaşma sonrası Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic yaptığı açıklamada, birinci dakikada yedikleri golün bütün planları değiştirdiğini açıklarken, Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise kupada yolların devam ettiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur 2. maçında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Akın Çorap Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında iki takım teknik direktörü mücadeleyi değerlendirdi. Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, maça çıkmadan önce kazanacaklarını ümit ettiğini söyledi. Rakipleri Giresunspor’u tebrik eden Susic, ”Maçtan önceki inancım bu maçı 2-0, 3-1 kazanma yönündeydi. Maalesef birinci dakikada yediğimiz gol bütün planları değiştirdi. Yani 1-0'dan sonra işlerin daha zor gideceğini biliyorsunuz. Öncelikli düşüncemiz hafta sonu oynayacağımız Sivasspor maçı. Bu yüzden elimizdeki en iyi kadroyu sahaya sürmedim. Bazı oyuncularımı dinlendirdim bazılarını oyuna hiç sokmadım. Giresun haklı bir puanla turu geçti. Bizim şu anki hedefimiz önümüzdeki Sivasspor maçı. Bu maçı kazanarak sıkıntılı bir duruma girmekten korumak” dedi.

Haberin Devamı

Metin Diyadin, Aytemiz Alanyasporu kupada saf dışı bıraktı

METİN DİYADİN: OYUNCULARIMIZ İYİ MÜCADELE EDİYORLAR

İlk maçta aldıkları skorun ardından rövanş maçına avantajlı çıktıklarını söyleyen Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise "Sonuçta karşımızda bir Süper Lig takımı vardı. Tur atlamak istiyorduk. Bugün de bu doğrultuda çok iyi mücadele ettik. Belki ofansif anlamda çok iyi değil ama mücadele açısından oyuncularım çok üst düzey bir performans sergilediler. Yakaladığımız 3-4 pozisyonun ikisini gole çevirip, tur atlayarak, Türkiye Kupası’nda yolumuza devam ediyoruz. Bizim için asıl olan lig olsa da, iki kulvarda da tüm oyuncularımızı kullanarak devam edeceğiz. Hem ligde hem de kupada oldukça iyi mücadele ediyorlar ki, bu mücadele de bize turu getirdi. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!