Menajeri açıkladı: Courtois İspanya devine...

Güncelleme Tarihi:

Menajeri açıkladı: Courtois İspanya devine...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 11:15

Belçikalı eldiven, Maviler'den gelen sözleşme yenileme teklifini reddetti ve menajeri de Avrupa şampiyonuyla yaptığı görüşmeler yaptığını itiraf etti.

Haberin Devamı

Thiabut Courtois 'nın menajeri Real Madrid 'le görüştüğünü Chelsea 'yle sözleşme görüşmeleri çıkmazdayken itiraf etti.

Belçikalı milli eldiven kendini Stamford Bridge'de 1 numara olarak kabul ettirdi ve üç sezonda iki kere Premier Lig şampiyonu oldu.

Ancak Atletico Madrid formasını 2011-14 yılları arasında kiralık olarak giyen Courtois kendini Rojiblancos formasıyla Avrupa'ya tanıtsa da adı sürekli olarak başkentin eflatun-beyazlı deviyle geçti.

Goal 'ün aldığı bilgiye göre Courtois ve Maviler arasındaki yeni kontrat görüşmeleri oyuncunun maaş talepleri sebebiyle tıkanmış durumda. Çünkü Belçikalı haftalık 113 bin euro'luk gelirinin iki katına çıkarılmasını istiyor.

Genç eldiven henüz Chelsea'yle bir orta yol bulamamışken temsilcisi Christophe Henrotay müşterisinin durumuyla ilgili Madrid yönetimiyle görüştüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

Sport Foot 'a konuşan Hentoray şu ifadeleri kullandı:

"Elbette Thibaut'yla büyük kulüpler ilgileniyor. Bunlara Şampiyonlar Ligi galibi de dahil."

"O maçlar, şampiyonluklar kazandıran bir kaleci. Real Madrid yetkilileriyle düzenli olarak buluşuyorum ve Thibaut'nun ismi geçiyor."

"Benim görevim ona durum hakkında bilgi vermek."

Madrid, Keylor Navas'ın yanına takımı güçlendirecek bir başka kaleci arıyor ve David De Gea, Courtois ve Milan'lı Gianluigi Donnarumma'nın adı muhtemel seçenekler olarak geçti.

Courtois, Chelsea'nin Premier Lig şampiyonluğunda kilit rol oynarken İngiltere'nin zirvesinde çıktığı 36 lig maçının 16'sında gol yemedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!