Mehmet Ekici adım adım Malatyaspor'a! Transfer...

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ekici adım adım Malatyaspora Transfer...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 16:24

Süper Lig'de Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpsüz kalan ve Almanya'da idmanlara devam eden Mehmet Ekici adım adım Süper Lig'e geri dönüyor.

Haberin Devamı

Mehmet Ekici yeniden Süper Lig'e! Sezonun ikinci yarısında lige damga vurmak isteyen Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’dan Bilal Başacıkoğlu ile her konuda anlaşırken bir orta saha oyuncusunu daha gözüne kestirdi.

Bordo-Mavili takımda gözden çıkarılan oyuncunun birkaç güne kadar imzayı atıp takıma katılmasına kesin gözle bakılıyor. Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda orta sahaya ofansif bir isim arayışında olan sarı kırmızılı takım Mehmet Ekici’de karar kıldı.

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra boşta kalan ve bir süredir idmanlarını Almanya’da Hannover 96 takımıyla birlikte gerçekleştiren Ekici’yle temasa geçen yönetimin görüşmelerde önemli mesafe kaydedildi. Bu transferin de birkaç güne kadar netlik kazanması bekleniyor. 

Mehmet Ekici, bir süredir Hannover 96 ile birlikte idmanlara çıkıyor. Mehmet Ekici, daha önce Almanya'da Bayern Münih, Nürnberg ve Werder Bremen formalarını terletmişti.

Haberin Devamı

ANADOLU'DAN KISA KISA...

Anadolu'dan son transfer gelişmeleri 

- Trabzonspor'da kadro dışı kalan isimlerden biri olan Fousseni Diabate, Denizlispor yolunda

- Göztepe, Avusturya milli takım forması giyen Anderlecht'in Avusturyalı orta saha oyuncusunu transfer gündemine aldı.

- Adana Demirspor'da kendine kulüp bulması istenilen Volkan Şen yeniden Süper Lig'in yolunu tutuyor. Yukatel Denizlispor Volkan Şen ile prensip anlaşmasına vardı

- Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, 31 yaşındaki Alexandre Pato'yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

- Yeni Alanya'nın haberine göre; devre arası transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan turuncu yeşilli yönetimin, İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'da forma giyen genç forvet Halil Dervişoğlu ile dirsek teması kurduğu öğrenildi.

- BB Erzurumspor, daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen ve kariyerinde Süper Lig gol krallığı olan Karagümrük'ten Aatif'i transfer listesine aldı

 

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!