Meğer ünlü futbolcu da hakeme saldırmış! Beşiktaş ve birçok kulübün formasını giymiş olan isim, hakeme önce kafa sonra yumruk atmış!

Güncelleme Tarihi:

Meğer ünlü futbolcu da hakeme saldırmış Beşiktaş ve birçok kulübün formasını giymiş olan isim, hakeme önce kafa sonra yumruk atmış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 15:12

Süper Lig’de Başkent’te oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiminde ev sahibi ekibin Başkanı Faruk Koca’nın karşılaşmayı yöneten FIFA Hakemi Halil Umut Meler’e yumruk atarak hastanelik etmesinin yankıları sürerken, İzmirli eski ünlü futbolcu Rıdvan Şimşek’in de bir değil iki hafta üst üste hakemleri darbettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Henüz 10 gün önce eşi doğum yapan, 28 Kasım’da UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda İtalya’nın Lazio ile İskoçya’nın Celtic takımları arasında oynanan maçı yöneten 37 yaşındaki İzmirli hakem Halil Umut Meler’e yapılan şok saldırı tüm dünyada gündem olurken, kariyerinde Beşiktaş dahil Süper Lig’de birçok kulüpte yıllarca forma giyen Rıdvan Şimşek’in İzmir Süper Amatör Lig 1’inci Grup’ta oynadığı Bornova Işıkkentspor’un maçlarında hakemlere kafa, yumruk ve tokat attığı için toplam 31 maç ceza aldığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ VE BİRÇOK KULÜPTE FORMA GİYDİ

Meğer ünlü futbolcu da hakeme saldırmış Beşiktaş ve birçok kulübün formasını giymiş olan isim, hakeme önce kafa sonra yumruk atmış

Karşıyaka altyapısından çıkarak 2009 yılında o dönem Mustafa Denizli yönetiminde çifte kupa kaldıran Beşiktaş’a transfer olan sağ bek Rıdvan Şimşek, Gaziantepspor ve Sivasspor’da yaşadığı 1’inci Lig şampiyonluklarının ardından 2021’de yine ünlü teknik adam Denizli yönetimindeki Altay’da Play-Off şampiyonluğu yaşayıp profesyonel futbolu noktaladı.

Haberin Devamı

HAKEME ÖNCE KAFA SONRA YUMRUK ATTI

Amatör olarak İzmirspor’da oynayan 32 yaşındaki Rıdvan, Bornova Işıkkentspor’u devralarak geçen sezon aynı zamanda oyuncu olarak takımı İzmir Süper Amatör Lig’e taşıdı. Ünlü futbolcunun takımının 26 Kasım’da Bornova Yusuf Tırpancı Sahası’nda Koyunderespor’la oynadığı maçta rakibiyle yaşadığı kavga sonrası kendisine kart gösteren hakeme önce kafa, ardından yumruk attığı, iki takım oyuncularının da birbirlerine girmesiyle karşılaşmanın tatil edildiği belirtildi.

SİLAHLI FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Meğer ünlü futbolcu da hakeme saldırmış Beşiktaş ve birçok kulübün formasını giymiş olan isim, hakeme önce kafa sonra yumruk atmış

Rıdvan Şimşek’in sonraki hafta 2 Aralık’ta deplasmandaki Harmandalıspor maçında da dışarıdan sahaya girerek hakeme tokat attığı ifade edildi. Hakemler darp raporu alarak şikayetçi oldu. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Disiplin Kurulu, ünlü oyuncuya Koyundere maçının hakemine saldırısı yüzünden Futbol Disiplin Talimatı’nın 41/1-a, 44/2-a, 13, 95 maddeleri gereği 15 müsabakadan men cezası, Harmandalı maçındaki saldırısı nedeniyle de 16 müsabakadan men cezası verdi. Kulüp Işıkkentspor da 1 maç saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası aldı. Evli ve 2 çocuk babası olan, bir dönem A2 Milli Takım’da da oynayan Rıdvan Şimşek’in sosyal medya hesabında paylaştığı ağır silahlı fotoğraflar da dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!