Medipol Başakşehir Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın istatistik bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Medipol Başakşehir Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda Maçın istatistik bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2020 02:38

Medipol Başakşehir Kasımpaşa maçı saat ve kanal bilgisi, karşılaşma öncesi sporseverlerin gündemine geldi. Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan müsabakada, son 5 maçta istediğini yakalayamayan Medipol Başakşehir, kendi evinde üç puan almak için mücadele verecek. 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi ile 18 puana sahip olan Kasımpaşa ise Başakşehir deplasmanından eli boş dönmek istemiyor. Gözler şimdi bu haftaki karşılaşmada. İşte, Medipol Başakşehir Kasımpaşa maçıyla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir Kasımpaşa maçı için geri sayım başladı. Ligin 15. haftasında Medipol Başakşehir Kasımpaşa'yı konuk edecek. Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci bu mücadelede forma giyemeyecek.

27 Aralık pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek.

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİK BİLGİLERİ

Ligde oynadığı son 5 maçı kazanamayan turuncu-lacivertli takım, Beşiktaş'a yenilmiş, Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor beraberliklerinden sonra Gaziantep FK ve Fenerbahçe'ye mağlup olmuştu. İstanbul ekibi, 4 galibiyet, 6 yenilgi ve 3 beraberlikle 15 puan topladı.

Kasımpaşa ise 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi ile 18 puana sahip.

Haberin Devamı

İRFAN CAN KAHVECİ CEZALI

Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci bu mücadelede forma giyemeyecek.

Turuncu-lacivertli ekipte, Fenerbahçe ile oynadığı mücadelede kırmızı kart gören Brezilyalı oyuncu Rafael, PFDK'nin ceza iptali kararı ile Kasımpaşa karşısında takımındaki yerini alabilecek.

Sakatlığı geçen Mert Günok'un da bu mücadelede kaledeki yerini alması bekleniyor.

İstanbul ekibinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve izolasyon sürecinde olan bir futbolcu ise görev alamayacak.

Öte yandan, Junior Caiçara'nın da sakatlığı sürüyor.

MARTİN SKRTEL CEZA SINIRINDA

Medipol Başakşehir'de bu sezon ligde 3 sarı kart gören Martin Skrtel, kart ceza sınırında bulunuyor.

Deneyimli futbolcu, karşılaşmada oynayıp kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve turuncu-lacivertli ekibin 16. haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

BAKMADAN GEÇME!