Manchester City'nin konuğu Watford! Lidere iddaa'da handikap...

Güncelleme Tarihi:

Manchester Citynin konuğu Watford Lidere iddaada handikap...
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2019 14:29

Liverpool'dan Premier Lig'in zirvesini devralan Manchester City, Etihad'da Watford'u konuk edecek. Takımlardan son gelişmelere ve iddaa'da öne çıkanlara göz atalım...

Haberin Devamı

MANCHESTER CITY

- Delph ve Laporte şüpheli, Stones ile Fernandinho yok. Hatta De Bruyne de yok...

- Liverpool'un son 9 lig maçında 5 kere puan kaybettiği süreçte, 8 galibiyet alarak Premier Lig'in zirvesini devraldılar.

WATFORD

- Son 4 lig maçının 3'ünü kazanan Watford, 8. sıraya kadar yükseldi!

- Kiko Femenia ve Sebastian Prodl iyileşti, Javi Gracia'nın takımında eksik yok.

MİSLİ.COM YAZARI MURAT FEVZİ TANIRLI NE DİYOR?

Şampiyonluk yarışında 29 Aralık’ta Liverpool’dan 7 puan gerideki Man City, geçen hafta Liverpool’un Everton beraberliğiyle bugün 1 puan farkla lider duruma yükseldi.

Chelsea’ye 6 attıkları maçtan sonraki West Ham ve Bournemouth maçlarında 1-0’lık skorlarla kazandılar. Şimdi bu maçta Watford’a 2 handikap açılmış. Man City’nin 1.85 oranla kazanmış sayılabilmesi için 3 fark atması gerekiyor.

Haberin Devamı

Man City bu sezon ligin ilk devresinde 6 maçta, ikinci devrede de şu ana kadar 3 maçta olmak üzere toplamda 9 maçta rakiplerini en az 3 farkla yendi. Bu bir ritim yakalama ve motivasyon işi. Şu anki durumda liderliğe de yükselmişken başaracakları muhtemel gibi düşünülebilir.

Diğer yandan ise orta alanın en kritik ismi Fernandinho sakat. De Bruyne de sakat. Defansta da Laporte ve Stones’un durumları belirsiz. Oynayamayabilirler.

Watford hızlı ve iyi oyunculara sahip bir takım. Fernandinho olsaydı çok daha rahat Man City 1 diyebilirdim. Ancak şu an diyemiyorum. Bu maçtan uzak durmakta fayda var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!