Manchester City - PSG maçına Ederson'un pası damga vurdu! Volkan Demirel...

Güncelleme Tarihi:

Manchester City - PSG maçına Edersonun pası damga vurdu Volkan Demirel...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2021 10:13

Manchester City'nin Paris Saint-Germain'i eleyerek adını İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline yazdırmasıyla gecenin en çok konuşulan ismi Manchester City'nin kalecisi Ederson oldu.

Haberin Devamı

Manchester City'nin Brezilyalı kalecisi Ederson, Paris Saint-Germain ile oynayıp 2-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi finaline yükseldikleri maçta verdiği inanılmaz pasla geceye damga vurdu.

Manchester City'nin ilk golünde sol çizgiden hareketlenen Zinchenko'nun önüne harika bir uzun top atan Ederson, 11. dakikada Riyad Mahrez'in attığı golün hazırlayıcısı oldu.

Ederson'un pasına soldan hareketlenen Zinchenko, geriden gelen De Bruyne'yi görmüş, Belçikalı'nın şutunda savunmadan dönen topu Mahrez tamamlamış ve topu ağlara göndermişti.

Manchester City - PSG maçına Edersonun pası damga vurdu Volkan Demirel...

VOLKAN DEMİREL'İN GUIZA'YA ASİSTİ AKILLARA GELDİ

Ederson'un pası sosyal medyada çok konuşulurken bazı hesaplar, Volkan Demirel'in 28 Kasım 2008'de oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Daniel Guiza'ya yaptığı asisti hatırlatan paylaşımlar yaptı.

Haberin Devamı

Savunmadan gelen pası bekletmeden uzun gönderen Volkan Demirel'in topu dışa doğru falso almış ve iki Beşiktaş savunmacısının önünden geçerek Guiza ile buluşmuştu. İspanyol golcü de şık bir aşırtma ile Rüştü'yü mağlup etmişti.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!