Manchester City Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Manchester City Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2024 17:03

Manchester City Chelsea maçı, liderlik koltuğunun en yakın takipçisi olan ev sahibi ekip için ayrı bir öneme sahip olacak. Daha önce 171 kez karşı karşıya gelen Manchester City ve Chelsea, bu karşılaşmaların 41'inden beraberlikle ayrıldı. 63 karşılaşmadan Manchester City galibiyet elde ederken, 67 mücadelenin kazananı ise Chelsea oldu. Peki, çekişmeli geçmesi beklenen Manchester City Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Manchester City Chelsea maçı ile İngiltere Premier Lig'de puan tablosu yeniden değerlendirilecek. İki maç eksiği ile lider Liverpool'dan 5 puan geride bulunan Manchester City, bu karşılaşmadan galibiyet elde ederek aradaki puan farkını kapatmayı amaçlıyor. Chelsea ise kötü gidişata Manchester City karşısında alacağı 3 puan ile dur diyerek Avrupa Kupalarına gidebilmenin yollarını arayacak. Peki, Manchester City Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, merak edilen o detaylar 

MANCHESTER CİTY CHELSEA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Manchester City Chelsea maçı, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20.30'da oynanacak. Karşılaşma, Bein Sports 3 kanalından canlı izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!