Liverpool'da Ozan Kabak ilk kez Anfield Road'da! Merak edilen Galatasaray detayı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2021 07:38

Schalke 04'ten kiralık olarak Liverpool'a transfer olan Ozan Kabak, ilk kez Anfield Road'a ayak bastı. Liverpool'un Brighton ile oynadığı karşılaşmayı tribünden izlerken kırmızı beyazlılarda savunmadaki problemlerin giderilemediği görüldü.

Haberin Devamı

Liverpool, 20 yaşındaki Ozan Kabak'ın Schalke 04'ten 2020-2021 sezonunun sonuna kadar kiralarken Almanya'daki işlemlerini tamamlayıp Ada'nın yolunu tutan Ozan Kabak, imzanın ardından ilk kez Anfield Road'a ayak bastı. Maç kadrosunda yer almayan Ozan Kabak, yeni takımı Liverpool'un maçını izlemek için Anfield'da yerini aldı.

Premier Lig'de Liverpool'un Brighton ile oynadığı karşılaşma sürpriz bir şekilde konuk ekibin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Liverpool'da savunmadaki sorunlarını devam ederken İngiliz rejisinin Ozan Kabak'ı sık sık ekrana getirmesi de gözlerden kaçmadı.

Hürriyet

Kırmızı beyazlı ekipte 19 numaralı formayı terletecek olan Ozan Kabak soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çekti. Dün geceki şok yenilgiyle Liverpool, son 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi almış oldu.

Haberin Devamı

İLK MAÇI MANCHESTER CİTY'E KARŞI

Genç futbolcunun 7 Şubat’taki Manchester City karşılaşmasında kadroda olması bekleniyor.

GALATASARAY PAY ALACAK MI?

İngiliz ekibi Liverpool, milli futbolcu Ozan Kabak'ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Peki Galatasaray bu transferden yetiştirme payı alacak mı?

Galatasaray, Liverpool'un sezon sonunda Ozan'ı kadrosuna katması halinde, “yetiştirme payı” olarak bu transferden yüzde 5 alacak. Ozan Kabak'ın sözleşmesinde satın alma opsiyonu zorunluluğu ise bulunmuyor. Sezon bitimi opsiyonun kullanılmasıyla Galatasaray'ın kasasına 1.5 milyon civarı para girecek. İngiliz ekibi Ozan için 3 milyon euro kiralama bedeli ödemişti.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!