Liverpool - Manchester City maçına Erling Haaland damgası! Zoru başardı, yerden yere vurdular...

Güncelleme Tarihi:

Liverpool - Manchester City maçına Erling Haaland damgası Zoru başardı, yerden yere vurdular...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2022 12:10

İngiltere'de geçen sezonun lig şampiyonu Manchester City ile FA Cup'ı kazanan Liverpool'un karşı karşıya geldiği Community Shield maçına Erling Haaland'ın kaçırdığı gol pozisyonu damga vurdu. Norveçli yıldız, City formasıyla ilk resmi maçının ardından Avrupa basını tarafından yerden yere vuruldu.

Haberin Devamı

İngiltere'de futbol sezonu, Manchester City ile Liverpool arasındaki Community Shield maçıyla resmen başladı. Geçen sezonun lig şampiyonu Manchester City ile FA Cup'ı kazanan Liverpool, Community Shield maçında karşı karşıya geldi.

Wembley'de oynanan mücadeleyi 3-1 kazanan Liverpool, 16. kez Community Shield'ı müzesine götürdü. Liverpool'un galibiyet gollerini 21'de Alexander-Arnold, 83'te Salah (P) ve 90+4'te yeni transfer Darwin Nunez kaydetti. Manchester City'nin tek golü ise 70. dakikada Alvarez'den geldi.

Liverpool - Manchester City maçına Erling Haaland damgası Zoru başardı, yerden yere vurdular...

ERLING HAALAND'IN KAÇIRDIĞI GOL POZİSYONU MAÇA DAMGA VURDU

Manchester City'nin 60 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Erling Haaland, takımıyla çıktığı ilk resmi maça kaçırdığı gol pozisyonuyla damga vurdu.

Haberin Devamı

90+7. dakikada 3-1 gerideyken kaleci Adrian'dan dönen topu kale sahası ön çizgisinde önünde bulan Haaland, boş pozisyonda vuruşunu yaptı, top üst direğin üzerine çarparak auta gitti.

Haaland'ın golü kaçırmasının ardından statta bulunan Liverpool taraftarları Norveçli yıldızla alay edercesine tezahüratlara başladı.

Erling Haaland'ın kaçırdığı gol pozisyonu sosyal medyada çok konuşuldu. 

HAALAND'I YERDEN YERE VURDULAR: BECERİKSİZ!

Haaland'ın Liverpool karşısında kaçırdığı gol Avrupa basınında büyük yankı buldu.

Fransız spor gazetesi L'Equipe, Haaland için 'Beceriksiz' başlığını kullanırken haberde, "Liverpool'da Mohamed Salah, performansıyla Community Shield'e damgasını vurdu. Manchester City'nin çaylak yıldızı Haaland ise becerilerinden oldukça yoksun bir haldeydi." ifadeleri kullanıldı.

"HAYATINDA HİÇ TOPA VURMAMIŞ PALYAÇO GİBİ"

"Forvet savaşının ilk galibi Darwin Nunez" başlığını kullanan Daily Mail ise haberde eski Liverpool oyuncusu Jamie Carragher'ın Haaland ile ilgili sözlerine yer verdi: "Hayatlarında hiç topa vurmamış palyaçolar gibi"

İtalyan La Gazzetta dello Sport, Haaland için 'İmkansızı başardı' ifadesini kullanırken Corriere dello Sport ise "Manchester City nakavt oldu. Haaland hayal kırıklığı yarattı" başlıklı haberinde "Maçın son dakikalarında Haaland sansasyonel bir şekilde topu boş ağlara gönderemedi." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Liverpool - Manchester City maçına Erling Haaland damgası Zoru başardı, yerden yere vurdular...

İspanyol Mundo Deportivo; "Haaland'ın kaçırdığı inanılmaz gol! Bugün onun günü değildi. Manchester City'de forma giydiği ilk resmi maçında çok farklı bir duygu yaşadı. Maçın uzatma dakikalarında inanılmaz bir gol kaçırdı. Golü kaçırdıktan sonra Haaland'ın yüzü her şeyi söylüyor: Toprak beni yut!" ifadelerini kullandı.

İspanyol AS'ın; "Darwin Nunez gülüyor, Haaland başarısız" başlıklı haberinde "Haaland maça yarım saat kala ancak topa dokunabildi. De Bruyne ve Bernardo gibi asla başarısız olmayanlar bile başarısız oldular. Haaland son dakikada Adrian'dan dönen topu üst direğe ateşledi." denildi.

Haberin Devamı

Marca'da ise "Haaland'ın acı dakikaları! Maç boyunca iyi olmayan Norveçli forvet son dakikalarda çok açık bir fırsatı değerlendiremedi. Haaland için rüya gibi bir başlangıç olmadı. Norveçli forvet, Manchester City formasıyla ilk kupası için oynadı ancak işler istediği gibi gitmedi. Haaland'ın maçın son dakikasında Adrian'dan dönen topu ağlara gönderememesine görseniz inanamazsınız!" yorumları yer aldı.

GUARDIOLA, HAALAND'I SAVUNDU

Mancheser City menajeri Guardiola, Liverpool'a kaybedilen kupa maçının ardından Erling Haaland'ı savundu. Guardiola, "Haaland çok güçlü. Hazırlık maçında gol attığında övgüler yağdı, bugün de golü kaçırdı. Bir dahaki sefere o golü atacak. Sayılmayan bir golü de vardı. Çok önemli bir yeteneğe sahip ve bu golleri sezon boyunca atacak. Her zaman gol bölgesinde tehlike yarattı. Çok savaştı ve hareketliydi. Gerçekleri yeni bir ülkede ve yeni bir ligde görmek onun için iyi ama tehlikeli oldu. Gol atamadı. İnanılmaz bir kalitesi var ve bu golleri atacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

100 MİLYON EURO'LUK NUNEZ GOLLE BAŞLADI

Kupayı kazanan Liverpool'da ise yeni transfer Darwin Nunez ilk resmi maçında golle tanıştı. Benfica'dan 75+25 milyon euro karşılığında transfer edilen Nunez, 90+4'te attığı kafa golüyle takımını 3-1'lik üstünlüğe taşıdı ve uzatmanın son anlarının rahat geçmesini sağladı.

Liverpool - Manchester City maçına Erling Haaland damgası Zoru başardı, yerden yere vurdular...

BAKMADAN GEÇME!