La Liga’da Barcelona ile Real Madrid ‘El Clasico’da karşılaşacak

Güncelleme Tarihi:

La Liga’da Barcelona ile Real Madrid ‘El Clasico’da karşılaşacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2023 07:00

İtalya ve İspanya liglerinde bugün birbirinden önemli 3 karşılaşma oynanacak. 

Haberin Devamı

İtalya futbolunun en ateşli derbi mücadelesinde Lazio ile Roma, saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk potasından uzak olan iki takımdan 49 puanlı Lazio, haftaya lider Napoli’nin 19 puan gerisinde üçüncü sırada girdi. Roma ise 47 puanla beşinci sırada. S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşma aynı zamanda futbol dünyasının en sıradışı teknik direktörlerinden Maurizio Sarri ile Jose Mourinho’nun mücadelesine sahne olacak.

iNTER-JUVENTUS / 22.45

Serie A’da lider Napoli’nin 18 puan gerisinde ikinci sırada yer alan İnter, 38 puanla 7. basamakta bulunan Juventus’u konuk edecek. Her iki takım şampiyonluk yarışından uzak kalmış olsa da ’Derby d’Italia’yı kazanmak için her şeyi yapacaklar Hakan Çalhanoğlu’lu İnter, Şampiyonlar Ligi’ne, mali yolsuzluklar nedeniyle 15 puanı silinen Juventus ise Konferans Ligi’ne gitmeyi sağlayacak bir sıralama hedefliyor. Saat 22.45’te başlayacak dev maç S Sport ekranlarına gelecek.

Haberin Devamı

BARCELONA-REAL MADRiD

İspanya La Liga’da şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren lider Barcelona, 9 puan önünde olduğu en yakın takipçisi Real Madrid’i yenerek farkı çift hanelere çıkarmak istiyor. Bu sezon kendi evinde oynadığı 12 lig maçını da kaybetmeyen Katalan ekibi, 2019-20’den bu yana iç sahadaki en iyi sezon başlangıcına imza attı. Real Madrid ise Barcelona’ya konuk olduğu son iki maçı da kazandı. Saat 23.00’te başlayacak El Clasico mücadelesi S Sport’tan naklen yayınlanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!