Kritik maçın hakemi Lahoz'un karnesi! iddaa'da penaltı...

Güncelleme Tarihi:

Kritik maçın hakemi Lahozun karnesi iddaada penaltı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 12:06

Galatasaray, Devler Ligi'nde kritik bir maça çıkıyor. Moskova deplasmanında kontrol, İspanyol Antonio Miguel Mateu Lahoz'da olacak. İşte kart raporu...

Haberin Devamı

BU SEZON SAKİN!

Geçtiğimiz sezon 4 Şampiyonlar Ligi maçında 2, 17 La Liga maçında 10, 2 Dünya Kupası maçında 2 olmak üzere toplam 30 resmi maçta 15 kere penaltı noktasını göstermişti.

Bu sezona ise sakin başladı. 'Benfica-Bayern' ve 'Kızılyıldız-Liverpool' maçlarında düdük çalan İspanyol, 2 maçta da penaltı kararı vermedi, kırmızı kartını kullanmadı.

La Liga'da da 'kısmen' sakin olan Lahoz, sezonun geride kalan kısmında 6 maçta görev yaptı, 2 kere 'çift sarılı' kırmızı kart gösterirken, 2 kere penaltı kararı verdi.

iddaa'DA 'PENALTI OLMAZ' ORANI 1,20!

Sarı kırmızılı temsilcimiz, gruptan çıkma adına kritik bir maça çıkıyor. 1 puan Avrupa Ligi'ni garantileyecek, 3 puan ise gruptan çıkma umutlarını taze tutacak. 

Son oynanan Konyaspor maçındaki tartışmalı penaltı kararı sonrası, Fatih Terim mutlaka oyuncularını uyarmıştır. O karar öncesinde ligde 5 kere daha penaltıya sebebiyet veren Galatasaraylı futbolcular, kritik maçta daha dikkatli olacaktır. 

Haberin Devamı

Kuponlarına MBS1 fırsatıyla maç almak, kupon tamamlamak isteyenler 'Penaltı olmaz - 1,20' seçeneğini değerlendirebilir.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!