Konyaspor 2-3 Başakşehir (Maç özeti)

Güncelleme Tarihi:

Konyaspor 2-3 Başakşehir (Maç özeti)
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2024 15:28

Trendyol Süper Lig'in 23. haftaısnda TÜMOSAN Konyaspor ile Rams Başkaşehir karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan Başakşehir oldu. Konuk ekip, 2-0'lık mağlubiyetten geri döndü ve Piatek'in hat-trick'iyle 3-2'yi yakaladı. İşte karşılaşmadan detaylar...

Haberin Devamı

TÜMOSAN Konyaspor ile Rams Başkaşehir, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında kozlarını paylaştı. Birçok pozisyonun yaşandığı ve 5 golün atıldığı maçta kazanan taraf Başakşehir oldu.

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Konyaspor, 8 ve 14. dakikalarda Prip ile 2-0 öne geçti. Başakşehir ise 67 (P), 79 ve 90+2. dakikalarda Piatek'in golleriyle 3-2'lik üstünlüğü yakaladı.

Konyaspor 2-3 Başakşehir (Maç özeti)

Bu skorun ardından 2 maçlık kazanamama serisini sonlandıran Başakşehir, 30 puanla 8. sırada yer aldı. 6 maçtır galibiyet alamayan Konyaspor ise 21 puanla 19. basamakta yer buldu.

Başakşehir gelecek hafta İstanbulspor'u konuk edecek. Konyaspor ise Rizespor deplasmanına çıkacak.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

8. dakikada orta saha çizgisinde yapılan baskıda topu kazanan Cicaldau, Çikalleshi'ye aktardı. Topla birlikte ceza içine giren Çikalleshi pasını Prip'e verdi. Prip'in sağ çaprazdan uzak köşe vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

14. dakikada Konyaspor'un ön alanda yaptığı baskıda topa sahip olan Moreno sol kanattan ortasında penaltı noktası üzerinde Çikalleshi meşin yuvarlağın üzerinden atlayarak Prip'e gitmesini sağladı. Prip müsait pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-0

25. dakikada orta sahada gelişen atakta Nzonzi, topu ceza sahası içine giren Prip'e gönderdi. Prip vuruşunda kaleci Volkan meşin yuvarlağı kurtardı.

35. dakikada Dubois pasında sağ taraftan ceza sahası içine giren Deniz'in vuruşunda meşin yuvarlak defansa çarparak kornere çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!